logo

Værløse Nyt. Logo

www.vaerloesenyt.dk - Udkommer en gang om ugen - tirsdag - og har ofte nyheder om Værløse Boldklub. Desværre ikke (endnu) på nettet - men vi forsøger at medtage vigtige artikler om klubben i denne del af hjemmesiden.

27. juli 2004 s. 23: Folkeaktierne sælger som varmt brød

hent artikel (157 KB)

bold.dk

bold.dk er ejet af divisionsklubberne og har nu også taget Værløse Boldklub op til debat. Vi vil forsøge her at huske på de notitser, som indgår - samt evt. rapportere om fejl på siden. F.eks. er Anders Hasholt listet som målmand !!

Her er et eksempel i forbindelse med oprykningen til 2. division (04.06.2004 11:42):

Bent "Turbo" Christensen har ført Værløse Boldklub op i 2. division for første gang i klubbens historie.

Torsdag aften stod det klart, at Værløse ikke længere kunne hentes på førstepladsen i Danmarksseriens pulje 1. En sejr på 3-1 over Herfølges reserver var nok til at sikre klubben oprykning til 2. division. Den tidligere landsholdsspiller og Brøndby-bomber Bent Christensen har i 1 1/2 år trænet førsteholdet og ført det fra fjerdesidstepladsen i Danmarksserien til 2. division. Bagefter var der fest i klubhuset, og Turboen forlød ikke selskabet før klokken 5, så bold.dk valgte at lade ham sove længe, og i stedet ringe til klubhuset for at høre om, der var nogen, der var vågen.

"Det er Værløse Boldklub - 2. division", lyder velkomsthilsnen i røret. Det er klubbens forretningsfører og tidligere formand Ib Palmelund, der besvarer opkaldet.

- Klubben har eksisteret siden 1950, og vi har aldrig været i divisionerne før. Vi er egentlig et typisk seriehold fra en soveby. I 1990 havde vi ligget otte år i træk i Serie 3. På det seneste har det sydet og kogt, og vi kunne næsten ikke tro på, at det ville ske. Så kommer oprykningen på en torsdag aften på hjemmebane med høj solskin og 375 tilskuere, det er helt perfekt, forklarer en lykkelig Ib Palmelund.

Da klubben aldrig har spillet divisionsbold før, ved Værløse Boldklub af indlysende årsager ikke, hvor meget arbejde der venter administrationen. Men man ser frem til at møde traditionsklubber som B1909, Lyngby og måske også Vejle. Og man frygter ikke den store arbejdsbyrde længere.

- I starten, da oprykningen begyndte at ligne noget, var vi lidt nervøse og bange for f.eks. de store udgifter til udebanekampene. Men det har vendt sig, bl.a. fordi, vi kan mærke på trænerne, at de glæder sig og er klar til de nye udfordringer. Der venter et stort arbejde, men vi er allerede gået i gang, vi kan slet ikke lade være, fortæller Ib Palmelund.

©2004 web-redaktionen - 10. august 2004