vbold logo Værløse Boldklub . Fodbold med glæde
Gammelt nyt fra forår 2006
Forenede RengøringHovedsponsor
Forenede
Rengøring
nyheder
begivenhed
hold
senior1
klubben
ledelse
formand

stadion
kampe
kontakt
sponsorer
erhvervsklub
arkiv

ajour
24.6©2006
web-redaktion


Værløse
Boldklub

Stiager 6
3500 Værløse
tlf. 4448-4858

Valid HTML 4.01!

29. maj Nivå Stadion: Nivå-Kokkedal - Superveteran2 3-2 (2-0)

kamphanerVærløse stillede med det stærkeste hold nogen sinde - og da sidste kamp endte med en storsejr på samme bane, gav det rynker i panden, da 1. halvleg sluttede med 2-0 (lige som for Senior1 dagen før i Vedbæk).
Ja - faktisk kom Nivå på hele 3-0, før kampen vendte - og vi reducerede med 2 mål i slutningen af kampen. Hvad kan man så lære af det? Jo - man skal aldrig hvile på en tidligere succes, men tage hver kamp for sig. Og går taktikken gal i starten af kampen, så bør man ændre den så hurtigt som muligt med udskiftninger og tilråb fra linien.
Så kan det lade sig gøre at kæmpe sig tilbage i en kamp - og selv om vi ikke fik points, så fik vi alligevel noget med hjem .. Desuden skal John Lundberg nævnes som en særdeles fremragende målmand. Nærmere om kampen på wikimedia.dk - billeder på galleriet


28. maj Vedbæk Stadion: Søllerød-Vedbæk - Senior1 3-0 (2-0)

målchanceChristian Andreasen har kampens største chance for Værløse, men ind ville bolden ikke. Christian fik dog alligevel "fidusen" for sin præstation i hele kampen, hvor han virkelig var med fremme og skabte nogen ravage i Søllerød-Vedbæk's forsvar.
Tilbage til spørgsmålet om nedrykning eller ej - tidligere skrev jeg:
Ved I hvem, der rykker ned i år? Det gør Roskilde FC - se blot engang, hvilke kampe de har tilbage:
28.5 Hvidovre - Roskilde
31.5 Roskilde - B.93
05.6 Roskilde - Brøndby
og de vinder ikke nogen af dem - ergo ender de med de 26 points, de har skrabet sammen i sæsonen.
Senior1 skal "blot" indkassere 2 sejre i de sidste 2 kampe, så har de 27 points og kan glemme alt om Stenløses sidste kamp mod Avarta.
Sådan ser landet ikke ud mere - mine spåevner kan ligge på et meget lille sted - nu er det alt eller intet på mandag den 2. juni - som både er 2.pinsedag og Grundlovsdag. Vi skal vinde over B.93 og Stenløse skal tabe til Avarta - så enkelt er det nu.
Hvad angår kampen på Vedbæk Stadion - eller skal vi kalde det et amfiteater, for der var store plamager af vand på især midten af banen - så så man et mønster fra tidligere: Modstanderne dominerede 1.halvleg - og kom foran med hele 2-0. Hvilket fik Værløse til at satse stort i 2.halvleg - men intet ville lykkes foran Søllerød-Vedbæks mål trods mange opspil. Hvilket naturligt nok resulterede i endnu et mål til hjemmeholdet i slutningen af kampen.
På mit fotogalleri har jeg indlagt alle billeder fra kampen - i rå form, så der skal her lyde undskyldninger for den elendige kvalitet især i slutningen af kampen - måske fordi dråber på linsen fik lysmåleren til at overreagere. Men de viser dog, at Værløse kæmpede for sagen - det var desværre ikke godt nok. Det bedste billede er det sidste - det viser en kamp på en nabobane mellem to fårehold - de hvide og de sorte. Det er dog uvist, hvilket hold der vandt dén kamp.

24. maj Værløse Stadion: Senior1 - Avarta 3-2 (2-1)

målfoto

Vi tager lige overskriften fra sidste uge én gang til: Miraklernes tid er ikke forbi .. for miraklerne skete på Værløse Stadion, hvor Senior1 spillede for sin overlevelse i 2.division. Det gik godt til at begynde med - en drømmestart faktisk, hvor Lau Thykén bragte Værløse foran - og hvor Ferdi Jasar gentog kunststykket kort tid senere. Men .. i slutningen af halvlegen kom Avarta på 2-1 - og næsten hele 2. halvleg var et stort pres på Værløses mål. Især efter at gæsterne var kommet på hele 2-2 bredte nervøsiteten sig.
Men så kom Anders Hasholt på banen, og et kort øjeblik senere stod det 3-2 til hjemmeholdet på et flot hovedstødsmål af Michael Ø. Andersen (se foto). Anders Hasholt havde også ragede også et næsten rødt frispark til sig og fik senere bolden i mål - men det blev underkendt på grund af René "pude" Rasmussen, der var offside iflg. den ene linievogter.
I den anden ende måtte Martin Lundqvist redde temmelig mange bolde for at holde buret rent i resten af kampen - og det lykkedes med lodder og trisser at hente en meget nødvendig sejr hjem - HVIS og SÅFREMT og IFALD man ønsker at forblive i 2.division - Hertil behøves også hjælp af Stenløses modstandere + endnu en del mirakelmageri - for køn fodbold var det bestemt ikke mod Avarta.
Michael Ø. Andersen fik fidusen og Club100-stemmerne for en solid indsats som offensiv midtbanespiller, der strøede om sig med gode afleveringer til frontløberne - hertil kom naturligvis også hans glimrende mål, der sikrede sejren.
 Nærmere om kampen, når torsdagens konfirmationer er vel overståede ...

21. maj Næstved Stadion: Næstved - Senior1 7-0 (4-0) Miraklernes tid er ikke forbi, selv om de er tæt på

boldfoto Rene "pude" Rasmussen i intens infight (foto ©2006 boldfoto)

Uha for en oplevelse af følge dén kamp på afstand - et hurtigt mål til 1-0 gav allerede bange anelser, men da bold.dk lige pludselig meldte, at stillingen var 4-0 efter 24 min. - så faldt alt håb til jorden om en superredning i 2.divison øst for Værløse.

Der er fyldige referater fra Næstveds hjemmesider - herunder deres fansider samt 116 gode billeder på http://boldfoto.dk - bl.a. nævnes, at René "puden" Rasmussen havde et hovedstød på overliggeren - men ellers venter dommen fra avisreferaterne mandag og tirsdag. Tilbage står, at det er det andet 7-0 nederlag i forårssæsonen - det andet var til det andet tophold Hvidovre - så det føles bestemt ikke rart at være i de sorte udebanetrøjer. Mærkeligt at tænke sig, at uden de 2 store nederlag, var målscoren "kun" 21-34.

Teoretisk set er der en chance for at hente Stenløse, der får besøg af topholdet Næstved i deres næste kamp - omvendt skal Værløse hales op ved hårene og vinde over bundholdet Avarta onsdag aften, hvis den teori skal holde vand. Håbet er stadigvæk lysegrønt .... det kan man læse mere om her

Eftertanker

Altså - efter at have sovet på Stenløse-kampen og undgået at læse onde kommentarer fra handelsfolk og sportsjournalister - samt efter en god oplevelse med Superveteran2 - så vil jeg påstå, at alt kan lade sig gøre.
fotoMandag aften spillede jeg med på Superveteran2 i Skovlunde - på et reservespækket hold, hvor holdets nylige topscorer Alex Nilsson havde fået en skade og andre ikke kunne være med - vi var nede på blot 9 mand, men med min ringe personlighed + en god målmand Store Peder, så lykkedes det at overliste Skovlundes klassemålmand Per Lundqvist hele to gange samtidig med, at forsvaret holdt stand over for de vævre SIF-angribere. Alt det kan man læse nærmere om på wikimedia.dk - hvis man ikke tror mine ord. Alene det, at vi tidligere har tabt 6-1 og 9-2 til Skovlunde burde give stof til eftertanke.
Moralen er altså: Giv aldrig op - sæt holdet, så I er mindst 11 spillere, der ved, at de skal økonomisere med kræfterne til en hel kamp (gælder især passive holdledere, der bliver nødet til kamp). Hertil kommer, at vejrudsigten heller ikke var for god.
  Når det så er sagt, så kig lige på Stenløse-kampen endnu engang og tænk efter. Hvis - det forfærdelige ord, som man ikke bør bruge til efterrationaliseringer - men hvis Nicolai Helby ikke havde udført en bedrift som er 'once in a lifetime', så var resultatet blevet ½ sejr på 0-0. Og hvad havde FAA-skribenten så beretttet - stort set det samme, at Værløse er et elendigt hold. Og den Niels Brock'er, der vovede sig ind på wikimedia-siden for kampen og anonymt og talentløst annoncerede, at Værløse allerede ER i Danmarksserien - alle disse sortseere, der ikke kan se et godt fodboldhold som Senior1 vitterligt er: De kan pakke sammen, kan de ..
  Ikke at holdet har haft held med målscoringen, mens det har været i 2.division vest og øst - 29 mål blev det til i den første sæson i 30 kampe - og lige nu har holdet scoret 21 i 22 kampe.  41 mål er gået den anden vej dvs. under 2 i snit. Men i den første sæson gik det endnu værre, nemlig hele 75 mål blev buret inde (eller 2.5 i snit). Så moralen er, at holdet har vist, at forsvaret kan være med - så hvorfor ikke lade angrebet komme til orde i de sidste 4 kampe?
 Det kan lade sig gøre at vinde, og skulle det medføre et nederlag på 7-0 som mod Hvidovre i slutningen af 2005 - hvad så? Mod Stenløse kom holdet først frem på banen, da Helby helflugtede bolden i mål - inden da forsvarede holdet sig fint nok. Mod Næstved er det alle mand frem fra første minut - ikke i et hasarderet forsøg, men med rimelige muligheder for afslutninger - lige som mod FCK2 og BIF2.
  Så op med humøret Senior1 og husk mottoet: Fodbold med glæde - uanset vind eller vejr. Glem ikke den omvendte kamp, som Næstved vandt knebent med 2-1 - hvor Martin Lundqvist fik en god debut og Jakob Mørkeberg fidusen. Klik ind her, hvis du vil nyde opbyggelig læsning ..
  Eller snup en tur til Næstved Fanklub og deltag i diskussionen om Værløses muligheder .. Klik her ..

17. maj Værløse Stadion: Furesø Fest

to holdTo hold, der holder sammen: Til venstre i det blå antræk er det medlemmer af Værløse Byråd - og til højre er det medlemmer af Farum Byråd i de røde trøjer. De stillede frivilligt op til en fodboldkamp - og det skal straks siges, at alle spillere kunne kvalificere sig til superveteran-klassen uden problemer. Flot spil fra begge sider .. intet andet politisk hold i Danmark kunne slå denne kombination!

Det blev en storslået aften på Værløse Stadion, hvor to kommuner kæmpede om "håneretten" det næste års tid.

Iflg. en aftale mellem FC Nordsjælland og Værløse Boldklub spilles der en kamp om året mellem de to divisionshold - og hvorfor ikke krydre det med kampe på andre planer og niveauer?

Først spillede to mikroputhold til den store guldmedalje - og herefter fulgte de to byrådshold i en skøn fusion. Dernæst kom Værløse Boldklub's Senior1 på banen efterfulgt af de professionelle fra FC Nordsjælland - og endelig sluttede aftenen med Coupe de l'Europe på storskærm i klubhuset.

Resultaterne skal ikke afsløres her - der henvises til vort tillæg og til et fuldskærms billedgalleri - men stor ros til alle, der stillede op til en festlig aften - herunder ikke mindst til initiativtager Søren Jensen. Kun synd, at blot 650 mennesker fandt frem til denne begivenhed - for de der ser billeder herfra vil kunne indse, at de gik glip af noget, hvis de overså invitationen ..

13. maj Stenløse Stadion: Stenløse - Senior1 1-0 (0-0)

1-0 måletNicolai Helby blev skarpretteren med et hård, velplaceret indersideskud i 2.halvleg - efter et angreb, hvor Martin Lundquist først halvklarede et godt forsøg.
  Andet er der næsten ikke at sige om kampen, da skuffelsen over resultatet stadig svir som efter et stik fra brændenælder. Retfærdigvis skal det siges, at Værløse spillede uden Thomas Høegh, Martin Dreschler, Rasmus Ottesen og Thomas Wagner - fire af de bedste spillere - men det skal ikke lyde som nogen undskyldning.
  Endnu engang spillede den bagerste kæde en solid kamp - det ene mål var der ikke noget at stille op imod - som Thomas Wagner sagde efter kampen: "Nicolaj laver kun ét af den slags mål i sin levetid" - og det var altså i dag. Problemet er åbenlyst: Når et fodboldhold ikke kan score mål, så er det svært at slippe ud af suppedasen. Målløse - det er et andet navn, som siger alt, og det er bare ærgerligt, for Værløse har konturerne til et virkelig godt hold.
Videoklip af målet til 1-0 samt flere kommentarer findes på: senior1.dk/2006-1/0513-stenlose/index.html


10. maj Superveteran2 - Gundsø FC 2-0

linieproblemer

Vi skriver kun om positive ting fra klubbens ældste hold. Og det er ikke småting, man oplever ude i det fri, hvor holdet spiller. F.eks. på Jyllinge Idrætscenter, hvor Ole og Sven inspicerede sidelinien, som var lidt skævt trukket.
  Men pyt med det - den forrige kamp på dette stadion endte med et 2-0 nederlag, og Gundsø FC kom da også stormende frem i kampens første minutter og havde et flot skud på overliggeren og endnu et giftigt angreb, der kunne have givet den en 2-0 føring.
  Sådan gik det ikke, og det skyldes ene og alene én spiller: Alex Nilsson, der på en lang bold i højrekanten valgte at afdrible hele Gundsø-forsvaret og slutte med at ekspedere bolden i det tomme mål. For at det ikke skulle være løgn, så lavede Alex også det andet mål på en ripost - og han var nærved og næsten, da han skød på stolpen få minutter senere til et vaskeægte hat-trick - men ak og ve: Så fik Alex en forhåbentlig "lille fiber" og måtte udgå. Men han fik hele 3 fiduspoints for sin indsats i den fine foråsaften ved Roskilde Fjord.
  Jimmi Knøfler skal også nævnes for en flot indsats sammen med forsvareren Sven Mølkier-Jarling. Samme Jimmi gjorde også stor lykke ved at have købt et parti overtrækstrøjer i bordeaux-farver på et restudsalg, som han gladeligt videresolgt for den fyrstelige sum af 25 kr./stk. Hvis du vil se, hvad få penge kan gøre ved et hold, så gå ind på holdet hjemmeside og se for dig selv:
I det hele taget er der en morale ved den slags kampe: Efter at have overlevet et voldsomt angreb i starten gik holdet faktisk offensivt frem og kæmpede sig til en måske ufortjent føring. Så gik en nøglespiller godt nok ud, men forsvaret klarede skærene i resten af kampen. Hvor vil jeg nu hen med den pointe? Jo, Senior1 skal spille en afgørende kamp i Stenløse på lørdag - og jeg er sikker på, at Stenløse kommer stormende frem i kampens første minutter. Rid stormen af og gå så efter dem med alt hvad I har af talenter og scor de mål, der kan sætte tingene på plads! Den omvendte situation - med at lade hjemmeholdet bestemme farten og så håbe på en tilfældig chance - den går ikke ...

17. maj Furesøfest på Værløse Stadion

plakat

Kl. 16.30: Portene åbnes. GRATIS adgang for unge under 18. Entré for voksne: 50 kr.
Kl. 17.00: Mikroputkamp: Værløse-Farum
Kl. 17.50: Politisk show-kamp: Værløse byråd mod Farum Byråd. Venskabelig dyst krydret med lidt beskidte politiske tricks.
Kl. 18.15: Værløse Karnevalgruppe underholder
Kl. 18.30: Værløse - FC Nordsjælland (2.division mod SAS Liga)
Kampen om HÅNERETTEN i den nye fælles Furesø kommune med efterfølgende pokaloverrækkelse Dommer: Kim Milton Nielsen
Kl. 20.45: Champions League finale fra Paris: FC Barcelona-Arsenal på storskærm i klubhuset

Vær med til denne Mini-byfest for alle borgere i den nye Furesø kommune. Underholdning for hele familien, og især en masse for børnene: Ved siden af kampbanen er opstillet flere hoppeborge, rodeo-tyr og andre forlystelser. Udendørs udskænkning fra opstillede boder.

6. maj Værløse Stadion: Senior1 - AB 70 0-0

foto

Det bedste man kan sige om denne kamp er, at vi ikke tabte den ved et tilfælde. Det var heller ikke fordi AB 70 udmærkede sig ved chanceskabende spil, men uheldet følger somme tider de bedre spillende hold.
  Og bedrespillende, det var hvad Værløse var i dag - hele første halvleg var holdet dominerende overalt på banen - heruder især med den fantastisk stærke forsvarskæde bagtil: Christian Andreasen, Michael Ø. Andersen, Mikkel Christoffersen og Thomas Høegh. I kunne tjene penge ved det overlegne spil I viste - ikke blot mod AB 70, men også tidligere mod Brønd IF og FCK's superligareserver. Intet under, at fidusen gik til Mikkel og Club100-stemmerne til Thomas. Dog blev Thomas fulgt til dørs af en ny stjerne hos VB, nemlig midtbanespilleren Morten Andersen - der gjorde det godt og kæmpede bravt i hele kampen.
  Martin Drescher måtte desværre udgå tidlige i kampen med en skade i "højre fod" (læs: venstre knæ), og det dæmpede desværre noget af fremdriften på Værløse-holdet. Indtil de sidste minutter af 1. halvleg, hvor bolden først røg på stolpen (af hvem ?), dernæst fik Ferdi Jasar den i baghovedet, og det så ud som om han headede den over mål - men det var vist en tilfældighed. TIl gengæld fik samme Ferdi bolden i mål i 2.halvleg, hvor Værløse også trykkede godt på midtbanen - men det blev underkendt på grund af en meget tvivlsomt- offside-kendelse.
  Slaget er bestemt ikke tabt endnu, selvom man må anerkende Stenløses 1-1 mod Brøndby IF - Stenløse kan besejres, men det kræver et mere offensivt spil. På den anden side vil jeg også gå efter en uafgjort, idet Stenløses resterende program er sværere end Værløses .. Under alle omstændigheder: Senior1 er for gode til Danmarksserien - I har fortjent endnu en chance i 2.division Øst med den forrygende forsvarskæde ..

Mere om kampen - herunder udvalgte billeder - på denne side: senior1.dk/2006-1/0506-ab70/index.html

Club100 - 10 år

foto

Denne fantastiske forening fejrede sit 10-års jubilæum lørdag den 6. maj 2006 kl.19:00 - efter kampen mellem Senior1-AB70.

Det foregik i Klubhuset på Stiagervej og var med fin mad: forret og hovedret samt kaffe.

Hertil kom underholdning ved 2 guitarspillende ungersvende samt livlig dans.

Værtsparret: Annemette og Søren ses her på billedet.  Flere billeder fra "kampen" kan ses på http://xn--hansjrn-u1a.dk/gallery2/v/vbold/2006/club100/

Læs nærmere om Club100 her


3. maj Værløse Stadion: Senior1 - Brøndby IF 2 1-1 (0-1)

spillerbusHvem har lyst til at blive kørt over af en sådan imponerende spillerbus fra superligaklubben Brøndby IF? Godt nok var det "kun" deres 2.det-hold, der kom på besøg en onsdag aften, men så snart dommeren fløjtede kampen i gang, gik det ellers over stok og ben. Man tænkte: Hovsa, hvor det hold kan spille bold, især fløjene var der gang i, så selv vore hurtige forsvarsspillere kom på mellemhånd af og til.
Men Brøndby IF 2 havde også forstærket holdet i dagens anledning med bl.a. en Jonas Kamper, der scorede i kampens 12 min. - og der kom flere store chancer til dette talentfulde hold, der sprudlede af energi og spillelyst. Men de blev alle misbrugt eller også klarede Værløse's forsvar bravt for sig - for resultatet af halvlegen blev ved de 1-0. Og så skal René "puden" nævnes for et flot hovedstødsforsøg i de sidste minutter.
Da holdet kom på banen i 2. halvleg smilede de ved ankomsten - som om de vidste, at de ikke havde tabt. I hvertfald gik de til makronerne i en sådan grad, at man blev imponeret over en Morten Andersen, der spillede suverænt på midtbanen og endog kom til nogle afslutninger. Men alligevel tænkte man mest på: Hvornår kom den spillerbus ind i kampen igen og tromlede Værløse flad?
Ferdi Jasar led ikke af sådanne tanker, da han fik en lang stikling - så gik  han bare den enkle vej mod målet, og selv om han blev revet i trøjen og man tænkte på tilskuerpladserne: Hvornår taber han den eller falder - så lavede han det udlignende mål til 1-1 i det 23. min. i halvlegen. Mere om kampen på denne side: http://www.senior1.dk/2006-1/0503-bif/index.html

junior y13. maj Junior Yngste 1 har fået sponsor

og nyt træningstøj fra vb.erhverv - strømper, shorts, t-shirt og overtræksjakker.

Desværre er holdets hjemmeside lidt ude af drift for øjeblikket - men starten på den kan altid ses her på vbold.dk
og klikker du på billedet til højre, så får du det i en lidt større udgave.


30. april Roskilde Idrætspark: FC Roskilde - Senior1 2-0 (2-0)

linedans

Det var en kamp med to halvlege: 1 til Roskilde, hvor de på en del spil scorede hele to mål, herunder et pragtmål på langskud. Og så 1 halvleg til Værløse, hvor de bestemte over alt og alle, men desværre ikke over mållykken.

Der var en bemærkelsesværdig gravstemning efter kampen - men så galt var det ikke efter min ringe mening. Jeg kom for at se fodbold - god fodbold - og det fik jeg ikke meget af i 1. halvleg - ej heller fra FC Roskildes side. Men 2. halvleg var opløftende, og jeg kan kun håbe på, at de gode takter vil blive genbrugt i onsdagens kamp mod Brøndby IF's superligareserver. Glemt ikke kampen mod FCK 2 - men husk først og fremmest at se fremad ..

Læs mere om kampen på senior1.dk - hvor der er billeder, presseklip mv.


25. april Slagelse Stadion: Slagelse - Senior1 1-1 (1-0)

thomas w

Jubelen ville ingen ende tage - i Værløse Boldklubhus, hvor nogle få hårdtarbejdende holdledere holdt møde og overvågede kampen i Slagelse via nettet. Bold.dk rapporterede i en endeløshed, at Slagelse førte 1-0 helt til klokken var et par minutter i 9 - og så strøg caféindehaver Lene Knudsen forbi og meddelte: Værløse har udlignet i sidste øjeblik!
Endelig kom bekræftelsen på bold.dk - og efter en telefonsamtale med Tom Albret fik redaktionen følgende direkte beretning om kampen:

Læs videre på: http://www.senior1.dk/2006-1/0425-slagelse/index.html

Juniorpiger - Brøndby 4-3 (pokalkamp)

Pigerne kan også - i hvertfald i pokalkampe. Efter 2 nederlag i turneringen vandt holdt med næb og kløer med et enkelt mål i overtiden.
Isabel lavede 1, Malene 2 og Trine skød det afgørende mål.
Læs videre på pigernes hjemmeside: http://wikimedia.dk/index.php/Juniorpiger

Superveteran2 - Orient 7-1 (2-0)

Det holdt hårdt, men nu er klubbens ældste hold klar til at spille mod Orient onsdag aften kl.19:00 på bane 2.
Den tidligere holdleder, klubbens æresmedlem Ib Palmelund er flyttet til Ølstykke og har overladt holdt i hænderne på Jørgen Samson og undertegnede. Der er lavet en wiki-hjemmeside, hvor alle kan være med til at skrive historie om dette fantastiske hold ... som startede sæsonen med et målorgie: Lars Kromann lavede 2 mål og lagde op til flere - Alex Nilsson lavede 2 mål, Jimmy Knøfler nettede 2 gange og endelig lavede Ole Frederiksen et fornemt hovedsstødsmål. Klik ind her ..

22. april: Værløse Stadion: Senior1 - KB 2-0 (1-0)

en glad målmand

Hvilken sejr!! - Fra første sekund af kampen stod det klart, at Værløse ikke ville overgive sig så let over for de fuldprofessionelle FCK'spillere. Der blev tacklet igennem, så det synger i trætoppene endnu - der blev spillet igennem til afslutninger, så man næppe troede sine øjne.

Samtidig - og det er nok så vigtigt - så gav forsvaret sig ikke, selv når KB kom til gode afslutninger. I den allerbagerste række ragede en målmand frem - Martin Lundqvist - og han alene stod for mindst 3 verdensklasseredninger i kampen. For enhver ynder af god fodbold ved, hvor lidt der skal til, før en kamp ændrer sig. Et sølle mål til KB i midten af halvlegen kunne have ændret kampens resultat.

Videoklip er stadig klar: 168 har hentet 12MB kamp-video hjem i løbet af søndagen, det er ca. 2GB information "ud af huset" - og det er blot toppen af kransekagen. For festen fortsætter ihvertfald indtil næste kamp - som er i morgen tirsdag i Slagelse. Læs videre på senior1's hjemmeside

17. april: Holbæk Stadion: Holbæk - Senior1 3-2 (2-1)

Uden at have overværet kampen andet end via bold.dk kan man vist godt sige, at det var en spændende kamp: Værløse kommer foran i 28 min. ved Ferdi Jasar, så nogle Holbæk'ere må have rystet i bukserne. Men Gilberto Macadena lyner to gange i træk inden halvlegen, så Holbæk fører nu 2-1.

Så går der temmelig lang tid uden lyd fra Holbæk, men Værløse reducerer til 2-2 i det 84 min. ved Lau Thykén. Og så kan alt jo egentlig ske - men mon ikke Værløse vælger det sikre i stedet for at satse videre? Næh, sådan er holdet skam ikke, så i det allersidste minut øger Holbæk til 3-2 ved Kenneth Sørensen. Ærgerligt - men bedre end ingenting mod et tophold som Holbæk og så på deres hjemmebane!

Jeg havde håber på en 2-1 sejr lige som over Kolding IF i sin tid, men sådan skulle det altså ikke gå.

Fidusen gik for 2. uge i træk til Thomas Høegh.

Evt. vidende Værløse-fans kan gå ind på vores Wiki og skrive mere om kampen på denne adresse ..

Mandag indløb følgende brev fra Peter Goltermann vedr. en protest mod Holbæks 2 karantæneramte spillere på udskiftningsbænken:
Jeg har netop sendt følgende mail til DBU, for det er da helt kugleskørt at sige at I ikke har en sag: "Forgæves kigger jeg på jeres hjemmeside efter en melding vedrørende Værløses protest over at Holbæk i kampen i 2. division øst i går havde to karantæneramte spillere på udskiftníngsbænken, hvilket indiskutabelt er i modstrid med DBU's egne regler.
 Så jeg må forholde mig til bold.dk, der skriver at Værløse hos DBU fik at vide, "at vi ikke har en sag. Morten Nielsen var nemlig til kampen assistenttræner, og så må man godt være på bænken, trods karantæne som spiller." Det kræver en forklaring, for vil det sige at hvis man gerne vil have en karantæneramt spiller med omkring holdet, kan man bare kalde ham for assistenttræner? Hvis det er tilfældet, er jeres regler jo ikke det papir værd de er skrevet på.
 Der mangler også stadig en rigtig god forklaring på hvorfor den anden karantæneramte spiller, Kaan Metin, lovligt kunne opholde sig på bænken - han var måske så cheftræner?
 DBU skylder offentligheden en forklaring - og en redegørelse for hvilke andre af unionens regler man kan overtræde uden konsekvenser."
 Håber virkelig I går videre med sagen og afkræver DBU en ordentlig forklaring. Held og lykke med protesten og sæsonen.
 Peter Goltermann
 Frederikssund

18. april: Junior yngste2 - Virum-Sorgenfri 6-7 (1-7)

Mærk jer lige disse cifre: Efter at være spillet helt ud i tovene i 1. halvleg med 8 mål (det ene til Værløse var faktisk et selvmål), så kom de unge gutter igen i 2. halvleg og vandt den 5-0 - faktisk var de kun få cm fra en udligning til 7-7 i kampens sidste hektiske minutter.
 Det kan måske lære en ikke at give op - som træneren sagde ved starten af 2.halvleg, da Værløse reducerede til 2-7: Der er tid til at vende kampen!  Jeg har ikke styr på, hvilke spillere der lavede de 5 mål, men jeg husker det sidste: Fra 30 meters afstand kanonerede Mads Mynderup bolden i mål, så netmaskerne blafrede i flere minutter. Godt nok var der en fin medvind, men alligevel .. Læs mere om holdet på http://wikimedia.dk/index.php/Vbold_2006_junior_yngste2

13. april 2006: Senior1 - Glostrup 0-2 (0-0)

Forårspremiere

Håbet er lysegrønt, og solen skinnede lidt ved 15-tiden, da Michael Ø. Andersen løber i spidsen for sit hold - op fra den sorte kælder og ind på den nogenlunde grønne bane.

Holdopstillingen holdt, hvad den lovede, idet Thomas Høegh er navnet, ikke Kromann ..
mål: Claus Belling
forsvar: Christian Andersen, Michael Ø. Andersen, Morten Andersen og Thomas Kromann
midtbane: Rasmus Ottesen, Mikkel Christoffersen, Jakob Mørkeberg og Kasper Kragh
angreb: René "puden" Rasmussen og Ferdi Yasar
bænken: Jimmy Riberholdt, Johan Gaardhøje og Lau Thykén

Der skete ikke så meget i 1. halvleg - ikke engang et enkelt hjørnespark - det var en stillingskrig, hvor man også lige skulle mærke efter, om græsset holdt eller om man gled i den glatte overflade. Så det blev kun til et par enkelte chancer i halvlegens slutning, så holdene kunne gå til pause med en nulstilling.

Men efter pausen blev Værløse mere aggressiv og havde mange gode forsøg, der burde have give en føring. Men .. så sker der det, der ikke må ske - en løs bold ryger gennem Værløses ellers sikre forsvar - var det 5-6 par ben, den passerede - og så stod det pludselig 0-1 på tavlen i det 23 min.

Det fik dog ikke Værløse til at trække sig tilbage, men så skete det igen - efter en dødbold kom bolden retur ind foran mål, og en Glostrup-spiller ramte den i vandret position med hovedet - og så var stillingen lige pludselig 0-2. Uretfærdigt, men ikke desto mindre sandt. Thomas Høegh debuterede for Værløse og fik både fidusen og Club100-stemmerne for sit fremragende spil. Læs mere - og se billeder fra premierekampen på denne adresse: http://www.senior1.dk/2006-1/0413-glostrup/index.html

Det var det officielle referat - på siden: http://wikimedia.dk/index.php/Senior1:_20060413_glostrup kan du selv være med til at skrive historie, idet referatet er gentaget, men alle er velkomne til at pynte på det - skulle refenten have fejlet. Desuden er der en mærkværdighed, idet DBU's har tilkendt Værløse 3 points og en målscore på 3-0 for kampen mod Slagelse, selvom den ikke er spillet endnu!! - Det kan skyldes, at Slagelse ikke har afmeldt kampen til DBU's it-maskiner, og så er det noget med udeblevet og en behørig straf. Men det morsomme er, at resultatet er skrevet ud for datoen , hvor den aflyste kamp skal spilles i slutningen af april ;-)

Senior1 er klar til foråret

men foråret er åbenbart ikke klar til Senior1 jf. afslysning af Slagelse-kampen
spillerportrætter
Frosten er netop gået af jorden, spillerne skal snart på græs - desværre ikke i en premierekamp den 1. april  -men alle er ved godt mod, som disse spiller- og lederportrætter viser fra træningen tirsdag den 28. marts
 - Kig inden for på galleriet: http://xn--hansjrn-u1a.dk/gallery2/v/vbold/2006/senior1/0328-senior1/
-  Kig inden for på Wikimedia: http://wikimedia.dk/index.php/Senior1:_2006-1_spillere
DU kan være med til at tilføje oplysninger om holdet og dets spillere og ledere ...

Tynd sejr i tynd luft

Junior1 yngste har fået sig en ny hjemmeside - og på den præsenterer spillerne sig selv . Trænere og  holdleder giver nogle forrygende referater af deres træningskampe. Læs selv her indledningen om en cheftræner med hjerneblødning:
Af DEN FRIE BLÅ PRESSE (FBP)
Hørsholm ligger højt oppe i Nordsjælland. Meget højt oppe! Så højt, at luften er tynd deroppe. I hvert fald startede cheftræneren med en hjerneblødning. Som om han slet ikke havde set, hvor godt det blå tog kørte sidste fredag mod Virum, lod han holdet starte med en central midtbane bestående af Burim og Mads Karner!
   For Karners vedkommende svarer det jo nærmest til, hvordan det ville tage sig ud, hvis Morten Olsen lod Dennis Rommedahl overtage Christian Poulsens midtbaneplads. Heller ikke godt! Karner er meget hurtigt og driblestærk, han vil helst spille på en af kanterne, og i den position vil han pynte på ethvert juniorhold, der tør spille 4-3-3. Men nu har Værløse jo bundet sig til et andet spilkoncept, og her kan Karner da også fint gøres fyldest forrest i angrebet. Men på den centrale midtbane ... my foot! FBP’s udsendte havde mest lyst til at lukke øjnene, da startfløjtet lød.
    For Burims vedkommende ved vi, at når han får plads på den centrale midtbane i en 4-4-2 formation, glemmer han helst de defensive forpligtelser, som han ellers løser så fremragende på pladsen som forstopper eller eventuelt (i en anden formation) som sweeper i rummet bag ved den offensive midtbane. Burim vil jo fremad, og det er netop det gode ved at have ham med på holdet.
    Måske havde Frank tænkt, at når det nu alligevel var torsdag aften og VBK for en gangs skyld skulle spille på grus, så kunne vi lige så godt tage en kamp, der skulle forme sig som ét stort pres mod Værløses forsvar?
Læs selv videre på junior yngstes hjemmeside: http://wikimedia.dk/index.php/Vbold_2006_junior_yngste1

Fodboldskole i Værløse i Uge 26

fodboldskoleAldersgruppe:  8-13 årige (årgang 92-98 ). For både Piger og Drenge.
Tid: 5 dage-alle dage kl.09.00-15.00

Pris: Kr. 495,- pr. deltager, som inkluderer:
30 timers fodboldundervisning
Frugt 2 gange dagligt
1 stk. DGI fodbold.
1 stk. drikkedunk
1 stk. håndpumpe
1 stk. T-shirts (husk at angive størelse)
Spændende fodboldlege

Onlinetilmelding åbner d. 16 januar 2006 kl. 09.00 på: http://www.dgi.dk - efter "først til mølle"- princippet. Har du ikke mulighed for at tilmelde dig online, kan tilmeldingsblanket rekvireres ved henvendelse til: DGI Frederiksborg Amt, Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød, - tlf. 48 25 12 22.

Husk at oplyse T-shirt str. - eller man kan få en tilmeldingsfolder af sin træner - de ligger i Trænerlokalet.

Der er plads til ca. 20 i hver årgang.
 
Fodboldskoleleder vil være : Claus Christoffersen - og trænerteamet vil bestå af både trænere fra Værløse og udenbys.  Er man i øvrigt interesseret i at være træner på skolen som giver lidt lommepenge og er mindst 15 år, kontakt venligst Claus på: tlf. 40409161

Debatten er åben

En kender af Værløse Boldklub har stillet spørgsmålet:
Hvor blev de sociale aspecter og bredden af da VB blev Divisionsklub!!
Det skete på vores "tillæg" - nærmere bestemt: wikimedia.dk/index.php/Vbold.gæstebog
og det er fint nok her i den frostklare tid. Selv om jeg vil have henvist til Sidespringet - men pyt - al begyndelse er svær.
Der er kommet et svar på spørgsmålet:
VB kæmper en sej kamp for at hold rumpen over vandskorpen i 2. division. Faktisk burde vi allerede være tilbage i Danmarksserien, men vi fik en ny chance. Og jeg mener, at man skal prioritere denne chance, så holdet får endnu et år i 2.divison - MENS vi tænker så det knager. For det er ikke nok at have et hold i 2.division, 2.holdet skal også løftes, og sådan gælder det hele vejen ned i rækkerne: Ynglinge1, Junior1 osv. Ideen med at være med i toppen er naturligt nok spillernes ambitioner. Man skal vel ikke fortælle dem: Gå ud på banen og tab, så vi rykker ned i Serie1, så vi kan få genskabt de sociale relationer fra dengang .. Omvendt mener jeg, at succés avler succés - også på andre fronter, herunder det sociale liv omkring klubben. --83.93.93.67 9. mar 2006 kl. 08:37 (CET)
Hvis du har tid og lyst - så kom inden for og giv DIT besyv med ...

Årgang'99 har fået en sponsor

årg.99På billedet ses de stolte spillere i Værløsehallen, da vi fik overrakt tøjet
ved en lille fest.
  værløse optikÅrgang 1999 i Værløse Boldklub har fået ny sponsor. "Vi er fantastisk glade
for og stolte over at kunne præsentere Værløse Optik, som ny sponsor for
Årgang 1999. Det betyder meget for holdet og for de enkelte spillere, at vi nu kan stille op i flotte ens sæt spilletøj. Vi synes, at det er dejligt, at der er en lokal forretning, der vil hjælpe os på denne måde.
  Nu håber vi på, at klubbens medlemmer og ikke mindst forældrene husker at påskønne dette ved at støtte vores sponsor også.", siger træner Jens Ploug Petersen. Værløse Optik har forretning på Bymidten 108.
  Læs mere om holdets flotte hjemmeside på http://vbold99.dk


overrækkelse af blomsterSøren Jensen: Årets Leder

  Ved en ceremoni på Rådhuset den 26. januar 2006 fik Søren Jensen overrakt Værløse Kommunes Lederpris 2005 af formand for Folkeoplysningsudvalget Søren Gøtzsche.

Fotos: Ib Palmelund

Se flere billeder her ..

Lau Thykén er nærvedFørste træningskamp for Senior1

  Lørdag den 28. januar gik det løs på Værløse Stadion. Trods frost og store snebunker, var der grønt på kunststofbanen og med en rimelig høj sol, var det såmænd ikke SÅ koldt. Vanløse var på besøg og kom foran i 1. halvleg efter hjørnespark, hvor en udækket Vanløse-spiller kunne støde bolden i mål. I 2. halvleg reducerede Værløse til 1-1 ved René "pude" Rasmussen.

På billedet er det dog Lau Thykén, der er nærved at score på et følt spark. Se billeder fra en dejlig vinterdag på stadion (Vanløse Posten skal være hjertelig velkommen til at bruge billeder fra kampen):
http://xn--hansjrn-u1a.dk/gallery2/v/vbold/2006/senior1/01_28/

Ferdi YasarSenior1 er i gang

Så kan de ikke vente længere med at komme på "græs" - torsdag den 10 januar var en uofficiel træningssammenkomst, men der blevet gået til den, så det var en fornøjelse at se derpå.
  Første officielle træning er på lørdag, og så går det ellers den lige vej til sæsonpremieren. Første træningskamp er lørdag den 28. jan. kl.13:30 i Værløse.
  Nye spillere - det var så mørkt og nogle bar huer, at det kan være svært at skelne - her ses dog Ferdi Yasar. Men der er lagt yderligere billeder ind på galleriet, se følgende adresse:
gallery2/v/vbold/2006/senior1/01/
  http://senior1.dk er også ved at blive lagt i "mølpose", så vi kan starte med "friske næser" - og så er der en absolut nyhed af verdensklasse: Du kan selv være med til at skrive nyheder om Værløse Boldklubs førstehold på disse sider: http://wikimedia.dk/index.php/Senior1-2006-1
   Alle gode gange tre: officiel hjemmeside for senior1 -  et galleri med billeder og dine egne og andres nyheder om dette fabelagtige hold ....


Generalforsamling

Værløse Boldklub indkalder til  Ordinær Generalforsamling
onsdag den 25. januar 2006 kl. 19.00 i klubhuset, Stiager 6

DAGSORDEN:
 1. Valg af dirigent
 2. Bestyrelsens beretning
 3. Regnskab for 2005
 4. Indkomne forslag
 5. Budget for 2006, fastlæggelse af kontingent
 6. Valg til bestyrelsen
  1. Næstformand (2 år)
  2. Kasserer (2 år)
  3. Ungdomsleder (2 år)
  4. Børnefodboldleder (1 år)
  5. Suppleant 1 (1 år)
  6. Suppleant 2 (1 år)
  7. To revisorer
  8. h. Revisorsuppleant (1 år)
 7. Eventuelt
Forslag der ønskes behandlet under punkt 4 skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før afholdelse af generalforsamlingen.

Rigtig gamle nyheder

- hvor du kan klikke dig ind på 2005, 2004, 2003, ... og så fremdeles .  finder du i arkivet på denne server.

Målknus

målknus
Jens Frederik får målknus efter kampen for sit fine mål for superveteran2

Senior3 har succés

Se bare: 6 kampe og 6 sejre og 18 points:
 1. Kildeholm FC 3-1
 2. ØFK 2000 1-0
 3. FC Jonstrup 1-0
 4. Slagslunde-Ganløse IF 4-1
 5. Hornsherreds Fodboldklub 4-1
 6. Oppe-Sundby IF 2-1
Tak til Jacob Morelli for disse gode nyheder i en ellers trist tid ..

Stolt målscorer og far

stolt målscorer og far

anfører Michael Ø. Andersen efter kampen mod Avarta

FCN spiller i Farum Park

logo FCNVB-piger og -drenge  har gratis adgang til disse kampe jf. samarbejdsaftalen.
Kig evt. inden for på deres hjemmeside: http://www.fcnfodbold.dk/

Victor Bøtker

Tillykke til de stolte forældre, herunder den stolte far ass.træner Jacob Bøtker.
Den store dreng måler 56 cm (3 cm mere end "puden") og vejede 4.050g ved fødslen, som vist nok fandt sted sidste torsdag.

Thomas fra AB

Thomas HøeghThomas Høegh er ny spiller på venstre back-pladsen, der skal erstatte Helby. Thomas har en fortid i Silkeborg og AB og spiller på venstre kant. Velkommen til klubben, Thomas - håber, at du falder til og giver den ind til hele benet ..

100.000 besøgende

trafik på vbold.dk 2005
Sæsonen er slut - besøgstallet over året ses her - vi nåede besøgende nr. 100.000 den 28. januar 2006 kl. 15:47 - vi ved, hvem vedkommende er (IP-adresse, browser-type, operativsystem mv.), så nu er det kun et spørgsmål, om den ærede kasserer - årets leder - vil donere en præmie til rette vedkommende ?? - og om denne vil henvende sig til web-redaktionen for identifikation !!

FiV 2005 nr.2

fiv 2005 nr 2
Skynd dig ned i klubhuset og hent det nye nummer med alle pokalmodtagere og meget andet. Du kan også læse det her i en .pdf-udgave, der fylder 1.8MB - hvis du klikker her
her er plads til en lokal reklame