vbold logo Værløse Boldklub . Fodbold med glæde
Kontakt til hele klubben
Forenede RengøringHovedsponsor
Forenede
Rengøring

Det enkleste er den personlige kontakt:

Derfor kan du møde op på stadion og måske finde den eller de personer, du vil have kontakt med. Til hjælp hermed forsøger vi på disse sider at fortælle om alle i klubben - med navn og billede og måske en lille historie.

Dueslag i Klubhuset
Du kan evt. også anbringe en besked på papir i 'dueslaget' i Klubhuset. Det er ikke fordi vi anvender brevduer,men der er et rum til de mange forskellige hold og til bestyrelsen, forretningsfører, klubblad, web-redaktion og andre ting.

Se web-redaktionen - eller brug en formular til Webmaster

Du behøver ikke nogen e-mail/epost-konto, men vil vil sætte pris på, at du fortæller, hvem du er. Webmaster vil også sørge for at videresende dit indlæg til rette vedkommende.  HuskAt: Du kan kun få et svar, hvis vi ved, hvem du er. Få her en oversigt over web-redaktionen i vbold.dk - eller anvend en skriveFormular til Web-redaktionen

Skriv et brev - eller e-post til klubben

klubben@vbold.dk - men der er også individuelle adresse til:
formand@vbold.dk, bestyrelse@vbold.dk, kasserer@vbold.dk, osv. osv.
- se hellere under klubbens forskellige adresser. Klik her ..

Opsøg netværk

Værløse Boldklub er omgivet af forskellige knopskydninger med eksotiske navne, kig f.eks. på Club100, Erhvervsklubben, FanClub'en VBtalent, Café Hjørneflaget, Sponsorer, Ungdomsvennerne blot for at nævne nogle, hvor der sker ting og sager

Deltag i debatten

Det er næsten det samme som at skrive et brev, men i stedet for at én person får dit indlæg, kan alle læse, hvad du skriver. Med lidt held kan der komme en god diskussion ud af det, som andre kan lære af - og vi har lige det reskab, du skal bruge for at komme i kontakt med andre: Sidespringet heddet et - og det findes her ..

Anvend telefonen

Følg tråden her til ledelsens telefontavle, som også findes optrykt i Klubbladet FiV. Eller kig under Hold. Klik her ..

Skriv i gæstebogen

Dette er også en måde at udtrykke sig på, og den minder om debatten, bortset fra at der ikke kommer noget svar - sådan lige med det samme. Klik her ..

Prøv vore lænker

eller søg på andre websteder end Værløse Boldklubs f.eks. er der særlige websteder for enkelte VB-hold, men der er også naboklubber, SBU og DBU . Hertil kommer pressen, både den lokale trykte og den landsdækkende elektroniske. Klik her ..

Find vej med søgning

Søg - og du skal finde - siger et gammelt ordsprog. Den oplysning, du leder efter, findes måske ikke på forsiden, men den kan måske have gemt sig langt nede i dybet. Her kan du søge efter siden ved hjælp af søgeord. Klik her ..