vbold logo boldenavnDette er ikke en officiel side for Værløse Boldklub - den gjaldt indtil 28. juni 2006, hvor web-master trak sig. Ikke med glæde - men fordi bestyrelsen ikke ønskede min medvirken uvist af hvilken grund.
sponsor
nyheder
begivenhed

hold
senior1

klubben
ledelse
formand
stadion
kampe
cafe

kontakt
sponsorer
erhvervsklub
sidespringet
arkiv

ajour
27.6©2006
web-redaktion

Værløse
Boldklub
Stiager 6
3500 Værløse
tlf. 4448-4858
post@vbold.dk

Valid HTML 4.01!

Om at slukke en brand

sankt hans bål ved øresundSankt Hans bål ved Øresund

Det gælder om at stoppe, mens legen er god - så derfor har jeg dd. tilskrevet bestyrelsen, at jeg ikke længere ønske at stå i vejen for dens nye hjemmesideprojekt. Årsagen er enkel: Jeg fik her til morgen sendt 3 bestyrelsesreferater fra 2006, og da jeg havde læst dem, kunne jeg jo godt forstå, at min tid var omme:

2. februar 2006:  Det blev besluttet, at opsætning og drift af klubbens hjemmeside fremover forsøges varetaget af en ekstern webmaster, der handler ud fra bestyrelsens direktiver. SJ undersøger mulighederne for at gennemføre initiativet.

4. april 2006: Arbejdet med den nye hjemmeside er godt i gang, og råskitsen ligger nu klar, men siden er endnu ikke officiel, og VB har derfor ikke meldt noget ud endnu. Bestyrelsen var enig om, at den nye hjemmeside lover rigtig godt, og TS & HG fortsætter herefter udviklingen af den nye side i samarbejde med Jacob Thostrup.

6. juni 2006: Der er ikke foretaget noget vedr. den nye hjemmeside siden sidste møde. TS og HG indkalder Jacob Thostrup til et indledende møde snarest. HG kontakter nuværende webmaster for at lave aftale vedr. overlevering af skriverettigheder på vbold.dk.


Jeg er målløs - og det kan man ikke være som web-master, så jeg trækker mig asap og skal kun beklage, at jeg har misforstået de signaler, der sikkert er blevet sendt om min uduelighed. Mærk jer vel, at jeg ikke er sur, jeg er heller ikke skuffet - jeg er utrolig lettet over nu at have forstået hele miskmasken. Det har aldrig været mit mål med disse sider at genere nogen eller noget - enhver der kender til mit forhold til især senior1 vil vide, at jeg kun har udtrykt mig positivt til spillere, trænere og ledere.

Så jeg vil slutte med en tak for denne gang - hvorefter jeg så går over i arkiverne med mit sammensparede materiale gennem årene. Skulle I have lyst til at besøge mig på, så er adressen: http://wikimedia.dk - til mit konsulentfirma - og http://hansjørn.dk til mine personlige sider.

Fortsat god sommer,

Hans Jørn Storgaard Andersen
tidl. web-master for vbold.dk og senior1.dk

Den enes brød - den andens død

logo. skovlundesiger et gammelt ordsprog. Jeg siger tillykke til Skovlunde IF med oprykningen til 2. division øst den 17. juni 2006 - og især et stort tillykke til vore tidligere trænere: Finn Christoffersen og Jens Jørgensen, der har en del af æren herfor.
- Ikke nok med det - damefodbold forstår de sig også på i Skovlunde - hele 7 U19-landsholdsspillele har de af slagsen - så dér kan man også lære noget.
- Kigger man dem efter i sømmene, så har de nogle visioner, som godt kunne komme til debat i Værløse Boldklub, bl.a.:
  • Vi vil have spillere, der har indstillingen ”Ens for alle”.
  • Andethold  må max. være 3 rækker under førsteholdet.
  • Sekundahold – Skal have optimale rammer efter forhold og placering.
  • Fastholde nyoprykkede ynglinge i vores struktur, mht. ungsenior satsning.
Hva' med Værløse - er vi til noget eller hva'?

Fodboldskole i Værløse i Uge 26

fodboldskoleSå er DGI's fodboldskole skudt i gang - først med et par ordentlige tordenbrag, siden med forhåbentlig bedre vejr. 160 unge mennesker + pårørende var mødt op på Værløse Stadion mandag morgen med forventningsfulde øjne - og fodboldskoleleder Claus Christoffersen styrede dem sikkert mod de 8 trænergrupper. 2 tidligere ass.trænere for førstholdet - Henrik Lund og Jacob Bøtker - var blandt den meget kvalificerede trænertrup.

Aldersgruppe:  8-13 årige (årgang 92-98 ). For både Piger og Drenge. Tid: 5 dage-alle dage kl. 09.00-15.00
30 timers fodboldundervisning med frugt 2 gange dagligt samt spændende fodboldlege

Det er første gang, at Værløse Boldklub afholder denne populære fodboldskole - der var tilløb til noget lignende i form af en microfodboldskole i 2004, men nu kører det rigtig godt på Værløse Stadion. Det handler ikke bare om fodbold, det handler om sundhed og motion og alt det kan lade sig gøre inden for rammerne af en moderne fodboldklub. Se også: mikrofodboldskolen i 2004

Puljeinddeling for Danmarksserien

Senior1 er kommet i pulje 1, der omfatter følgende hold:
Albertslund, Allerød, Avarta, Avedøre, B 1908, B 1921 (2), Birkerød, Bk. Skjold (2), Døllefjelde Musse, Herfølge (2), Holbæk (2), Kalundborg, Vanløse, Virum/Sorgenfri, Værløse og Østerbro
Herligt, at det blev i Københavns området og ikke på Fyn/Jylland. Der er meget at glæde sig over. Nu venter vi så på det endelig program i uge 28 ...

Mere positivt: Årgang'99 er på banen i week'enden - God sommerferie!

værløse stadion 24.6.06
Det var et herligt syn på Værløse Stadion lørdag eftermiddag at se en række travle forældre og børn gøre klar til alle tiders fodboldweekend. Vejret var fint - og der blev endda spillet bold på bane 1 (se om senior3 længere nede) - og holdet skal spille i mesterrækken til efteråret, så lidt ekstra træning gør næppe skade. Holdets træner er Lars Kromann, der også spiller aktivt med på Superveteran2.

vandbærerMere debat - Fra WikiMedia, den hurtige vej til viden

Til webmaster: Indlægget indgik på Sidespringet 24.6.06 kl.9:43
Jeg undres over hvorfor man ikke på Jeres egen hjemmeside følger op omkring nyhederne i andre medier om Værløse Boldklub, spillere og trænerafgang ? Der står en masse usagt mellem linierne. Var det ikke på sin plads at I enten forsvarede Jer eller tog til genmæle ? Eller har man "bundet Jer på hånd og mund " som Liva Weel synger ?

Svar: Netop som web-master skulle til at svare, at web-redaktionen er helt uafhængig af den til enhver tid siddende bestyrelse, så indgik der et nyt indlæg via postkassen 24.6.06 kl.14:41 - hvor en redaktionen bekendt person advarer mod at starte mudderkastning for offentlig skærm:
 .. det ligner en kedelig form for offentlig mudderkast, når det på den måde bringes til offentlig skue på hjemmesiden .. jeg kan mærke, at du sidder med en masse frustrationer som alle andre, men lad os i stedet tage en fornuftig debat internt i klubben inden det bringes frem på denne måde ..

Min reaktion: Der skal være plads til en åben og fri debat om forholdene i en klub, hvor det knager i sprækkerne og hvor bestyrelsen af en eller anden grund ikke ønsker at slippe oplysninger ud om problemerne. Men jeg er enig i, at man skal undgå mudderkastning - det skal gå ordentligt til, for vi skal jo være i stue sammen bagefter - så at sige. Problemet er dog også: Er der taget initiativ til at holde et åbent stormøde i klubben her i sommertiden?
- Billedet viser en vandbærer - en forældrer, der forsyner Årgang'99 med vand - og det finder jeg er et godt symbol for, hvad klubben har brug for her i sommertiden. Vi har brug for frisk vand til det kommende arbejde i klubben - og det skal ikke bruges til mudderkastning, selvfølgelig ikke.


senior3Senior3 - Hillerød 2-3 (2-0)

Senior 3 spillede lørdag d. 24/6 kl. 15 topkamp hjemme på Daugaard Ground mod Hillerød. Senior 3 har i de første 9 kampe kun tabt 1 kamp og dette var til ØB, som endnu ikke har tabt nogen kampe. Senior 3 kommer da også fulde af selvtillid da holdet i sidste uge vandt 6-0.
- Hvis Senior 3 lørdag vinder kampen mod Hillerød, ser det rigtig fornuftigt ud for holdet – dette betyder, at Senior 3 vil have 9 point ned til nr. 3. Ja man kan ligefrem fristes til at sige, at holdet ligger i opryknings fare!
- Så her til sidst vil vi bare lige opfordre alle til at komme og støtte Senior 3 / Jacob Morelli
Stillingen før kampen var:
Klub         K  V  U  T  Score   P
ØB 90        9  9  0  0  36-13 27       
Værløse BK   9  8  0  1 24- 7  24       
Hillerød GI 9  5  3  1  25-14  18       
Fra web-redaktionens side kan der kun siges: Glimrende gået Senior3 og held og lykke en evt. oprykning senere på året! Vi burde bekymre os noget mere om Senior2 og Senior3 m.fl. - for uden nogle gode mandskaber her nytter det ikke meget at have et førsthold i Danmarksserien - spændvidden er simpelt hen for stor. Desværre lykkedes det ikke holdet at vinde kampen trods en god 2-0 føring i 1. halvleg. Mere om kampen på http://wikimedia.dk/index.php/Senior3
 - der blev refereret 'live' fra Værløse Stadion og der blev taget en hel del billeder, som kan besigtiges på: http://xn--hansjrn-u1a.dk/gallery2/v/vbold/2006/senior3/

statistik for hjemmesidenHjemmesiden

På debatsiden: Sidespringet kan man netop nu læse et indlæg af undertegnede, hvor jeg beskriver i detaljer, hvad der er sket i foråret 2006. Her er begyndelsen til enden:
Flere har spurgt mig, hvad der skete, da jeg blev "prikket" på skulderen og bedt om at give plads til en yngre web-master. Det skal jeg så gerne forklare - idet det viser en side af ledelsen af Værløse Boldklub, som jeg ikke bryder mig om. Formanden - Søren Jensen - kom hen til mig tidligt på året, da Senior1 spillede træningskamp på kunststofbanen og fortalte mig, at bestyrelsen havde fået forelagt et hjemmesideprojekt fra en ung mand (navnet er mig nu bekendt), og om jeg ikke ville "tilpasse" mig dette nye projekt. Jeg blev rystet, fordi jeg ikke havde fået besked om, at "der var noget galt med min hjemmeside" af nogen som helst - bortset måske fra et enkelt bestyrelsesmedlem, der klagede over, at han ikke kunne afspille mine videoklip.
- Det er jo ved at være "agurketid", så jeg håber at det er OK at bringe personlige synspunkter til torvs - idet mit formål er at give bare ét eksempel på, hvor galt det kan gå i en klub, hvis man ikke behandler hinanden ordentligt og honorerer den indsats de frivillige ledere, trænere med videre yder. /web-master

Balladen om Værløse Boldklub

.. og det er altså ikke en skønsang, det handler om. Det værste der kan ske i en forening er, at der ikke kommer information om dens virke og helse. Især når rygterne breder sig - og det der nu følger er altså rygter:
- Førsteholdet alias Senior1 er ikke bare rykket en række ned, hele holdet er stort set ved at forsvinde: De to trænere - Michael Bo Nielsen og Jacob Bøtker - har forladt deres gerning. Det samme gør nogle af holdlederne, bl.a. Kim Blink (og det er ikke et rygte). Samtidig har spillerne meldt ud, at de ikke vil være med mere.
- Andre rygter siger, at der afholdes bestyrelsesmøde torsdag aften - og at spillerne også holder et møde samme aften.

Tilbage bliver blot: Vågn dog op klub (se nedenfor) og så det evindelige nødråb fra en redaktion: Hvorfor pokker skriver I ikke noget om situationen - i stedet for blot at nedlægge arbejdet? Misforstå mig ikke - situationens alvor kan nødvendiggøre øjeblikkelig aktion i form af tilbagetrækning. Personligt har jeg haft lyst til at trække mig som frivillig web-master lige siden jeg blev prikket på skulderen af en bestyrelse, der ikke var tilfreds med mit arbejde. Men efter nærmere eftertanke, så bør man ikke forlade sit job i utide - "rende af pladsen", som det ærede medlem Henning Rasmussen ville udtrykke det. Som almindeligt medlem af klubben + Club100 har jeg næsten krav på information fra højere sted, så derfor dette indlæg.
- Idet vi skam også havde ballade på Superveteran2-holdet efter gårsdagens uafgjorte kamp, som vi burde have vundet. Den efterfølgende middag i klubhuset handlede om ledelse af holdet - eller mangel på samme - for her var der også optræk til nedlæggelse af det frivillige arbejde. Et andet æret medlem Ib Palmelund fastslog med syvtommersøm, at vi havde et luksusproblem. Så efter en flaske snaps og 3 ks. øl blev sagen ordnet i fineste fordragelighed - ved at udvide ledelsen med en sportslig anfører, som man har at  rette sig efter fremover !!
- Måske det samme ville være en god ide for Værløse Boldklub. Personligt vil jeg foreslå Jens Jørgensen som den mand, der kan trække os op af dyndet - både på den ene og og på den anden måde. Men .. først og fremmest vil jeg have meninger frem, forslag, ideer - måske endnu en tænketank - og det kan næsten ikke gå hurtigt nok.

Vågn dog op klub!

Fra Per Lundqvist er der indløbet følgende indlæg på wikimedia.dk:

Hej og tak. I byen hvor vi bor (Smørum), har vi hvert år, en dag der hedder Vågen By. Mener nu dags dato, at mi gode gamle klub, skal have et år, der hedder Vågn dog op klub. Vi er i år vendt hjem til Værløse boldklub efet ca. 10 års fravær, og sikken dog en oplevelse, at møde alle de gamle drenge og damer igen. Det har fyldt rigtig meget hos os det sidste halve år. Men lykken varer jo dsværre ikke altid evigt, da der tilsyneladende sidder folk i klubben, som har mange forskellige kasketter på og åbenbart mangler det menneskelige og profesionelle indblik i en klub, som er rykket ned i næste række. Mange ville gerne fortsætte og prøve at kæmpe opad igen. Ergo man ønsker at begynde forfra. Men at foretage de udspil fra klubbens side til diverse folk, ja så ber´ klubben jo selv om en opløsning af holdet. Sidder der folk bag klubben, der har andre planer med sig selv, ja så er alt jo nemmere at forstå. Jeg føler, at man træder spillerne, trænere og alle andre der slutter op omkring holdet helt ned under Daugaard Ground. Græsset, spillerne og andre fortjener det ikke. Et lille nødråb; Klubfolk gør for helvede noget inden vi evt. kan gå sammen med Måløv. Til sidst endnu en gang tak til spillere, træner team og Jer på lægterne for nogle dejlige timer. Hilsen Per Lundqvist.
Du kan også komme til orde - klik på lænken oven over og skriv, hvad du synes klubben skal/kan/bør gøre i lyset af førsteholdets nedrykning.

NørhalneCup - Årgang'95 - Lilleput Yngste

I Kristi Himmelfartsferien var Årgang 95 til Nørhalne Cup sammen med 4 øvrige hold fra Værløse.  Det har Henrik Elmelund skrevet en beretning om, som i sin fulde længde kan læses her .. Her er nogle uddrag:
- For mange af drengene var det den første rigtige tur med fodboldklubben.
 - Turen derop gik noget langsomt, da vi løb ind i en masse trafik, så vi var først fremme omkring midnat
 - Herefter gik turen til Jetsmark stadion, hvor vi skulle spille vores to første kampe
 - en stiv kulling som stod på tværs af banerne, så de mindste af drengene næsten var ved blæse tilbage Værløse
 - Vi startede med en kamp mod Ålborg Chang om morgenen ... de fleste havde taget deres soveposer med på banen. Det endte dog lykkeligt, da vi vandt kampen 6-0
 - ikke det udbytte af det, som vi med lidt held kunne have fået, og det endte med dagens tredje 3-0 nederlag. Alt i alt var det dog en god dag, da vi havde demonstreret noget af det bedste fodbold i denne sæson
 - Michael fik en præmie for turneringens mål. Jeppe modtog præmien, som turneringens dribler. Turneringens fighter blev Mads H, som tacklede alt i turneringen både med- og modspillere. Turneringens humørbombe gik til Kubilay

5. juni Værløse Stadion: Senior1 - B.93 2-3 (0-2)

Thomas HøeghSå var det dagen, hvor .. vi skulle fejre familiens Far, Grundlovens indførelse og 2. Pinsedag - alt sammen på én og samme dag. Det var lige en tand for meget for dette herlige hold, der har fejret store triumfer fra 2000 i Serie1 til 2.divison - for på denne dag rykkede holdet ned på grund af endnu et nederlag - samtidig med at Stenløse vandt knebent 2-1 over den anden nedrykningskandidat Avarta.
- Det var egentlig en klassisk kamp, hvor Værløse kun spillede i én halvleg og overlod kontrollen af kampen til gæsterne i den anden. Det lod B.93 sig ikke sige 2 gange, for de scorede netop 2 mål i de første 20 min. af kampen - efter et enormt pres på Værløse's forsvar. Faktisk kunne det være blevet til et 7-0 nederlag - troede man et splitsekund i starten af 2. halvleg, da B.93 øgede til 3-0 på en dødboldsituation. Men så galt gik det heldigvis ikke: Martin Drescher kom på banen igen efter en længere skadespause, og det skabte ro på midtbanen - eller også var B.93 tilfredse med den komfortable føring.

2 mål

Jakob Mørkeberg scorede sit første mål på et flot lop over målmanden - på godt, langt frispark fra Mikkel Christoffersen, som målmanden i første omgang boksede ud -  og det blev starten på en veritabel storm på samme målmands mål: Thomas Høegh scorede også sit første mål for Værløse kort tid senere - på langskud og via en forsvarer og det inderste af stolpen. Til historien hører også, at det var et meget smukt mål, som Thomas selv startede med en dyb stikning til Martin Drescher, der spillede tilbage til Thomas, som nu finder en helt fri Michael Ø. Andersen, der finder Thomas i hullet (se nederst under videoklip)
- Da vi ikke havde hørt resultater fra Stenløse Stadion kom der lige pludselig spænding i kampen, for Værløse kunne godt have bragt sig på 3-3 - hvorefter alt kunne ske. Lau Thykén havde en stor chance, der var flere situationer i B.93-forsvarsfelt, hvor bolden kunne være røget i mål - men langsomt og sikkert ebbede kampen ud - og nedrykningen var en realitet uden smålig skelen til Stenløse-kampen.

Konklusion

2 direktører Konklusionen må være, at det var selvfortjent: Senior1 er faktisk ikke bedre gennem 2 år i 2.divison med en manglende målscore som det mest karakteristiske symbol. Intet kantspil, ingen besnærende kombinationer, som B.93 viste flere eksempler på - til trods for at det hold også var dømt ude for nogle måneder siden. Forsvaret er blevet klart bedre med en Mikkel Christoffersen som sikker sidste skanse, men blot manglen på en central midtbanespiller giver nødvendigvis mål til modstanderne.
- Så intet under, at stemningen efter kampen ikke var gravkammer - men nærmest forløsende: Efter 2 år med mange bank ser alle frem til en ny sæson med mere menneskelige forhold for spillere og trænere. Så er spørgsmålet blot, om ledelsen kan lære af de fejl, der blev begået i disse forsøgsår med 2.divison - eller om man vil stikke piben ind og lad sig nøje med det middelmådige.
- Da B.93 opdagede, at de havde problemer med overlevelse i 2.divison, greb de til lommerne, fik en ny direktør, træner og 4-5 spillere - og resultatet lod ikke vente på sig. Så måske man skulle studerere denne hæderkronede gamle klub og deres redningsaktion og se til, at man får lært noget af det.

Lederskab

Thomas Frost - vores gamle anfører i den glorværdige oprykningsperiode - gæstede stadion. Han arbejder nu i Stockholm og er uden for rækkevidde hvad angår det daglige spil, men én ting har han, som vi har brug for: professionalisme i forhold til lederskab. Jeg så gerne, at Thomas blev bestyrelsesformand i en professionel afdeling i VB - spørgsmålet er om bestyrelsen har mod og mandshjerte til at tænke nyt og ændre på de grundlæggende problemer.

Videoklipvideo

2 mål blev det til - det var dog bedre end ingenting - og gode mål var det. Så de findes her i et 1:22 min. videoklip til nedtagning i forskellige formater:
- microsoft windows medieafspiller - 512Kbps: hent 5.3MB
- open source XviD - 1.000Kbps: hent 11.3MB
- kommerciel DVD - udgave: hent 57 MB (utroligt, at så lidt kan fylde så meget ;-)
Der blev optaget ca. 50 min. video fra Senior1's sidste kamp i 2.division - og der var godt spil fra begge sider - så yndere af god fodbold kan godt få fornøjelse af disse klip.

3. juni Værløse Stadion: Senior3 - Gundsømagle 2-0

kampfotoSyv på stribe / Af Daniel Rommedahl
Værløse Boldklubs tredjehold stormer derudaf. Lørdag gik det ud over en af de nærmeste forfølgere, Gundsømagle IF, der måtte tage hjem fra Værløse Stadion med et 2-0-nederlag i bagagen.
- Sejren var den syvende ud af syv mulige i indeværende sæson i Serie 4!I sæsonens tidligere seks kampe har man ikke kunne sætte en finger på indstillingen, men selve spillet på banen har ikke altid være lige kønt at se på. Lørdag var en anden sag, hvor ’Donis Drenge’ spillede en flot kamp mod Gundsømagle og endnu engang holdt modstanderen fra at komme frem til større målchancer.
- I næste weekend er der et vaskeægte topopgør. Førnævnte – og ubesejret - ØB 90 tager i mod Senior 3 på Ølstykke Stadion. Kampen spilles lørdag klokken 15.30. Dermed vil et af holdene med garanti miste lidt af den fine statistik begge har opbygget indtil videre. Med det spil VB præsterede lørdag, så bør ØB 90 tage sig i agt…
- Mere om kampen, herunder 12 flotte kampbilleder - kan findes på wikimedia.dk

31. maj Værløse Stadion: Superveteran2 - Hjorten IF 9-1 (4-1)

måltipsHva' si'r I så? De gamle mænd i VB kom sig over det paradoksale nederlag for blot to dage siden. På billedet ses en stolt Jimmi, der fortæller en skadesramt Alex, hvordan man laver et hattrick som målmand!!
Denne gang manglede vi en målmand, og så meldte en af vore bedste angribere/topscorere - Jimmi Knøfler - sig frivilligt til tjansen. Og han klarede skam godt for sig, kun 1 mål lod han passere - til gengæld sprudlede holdet og kæmpede sig til massevis af chancer i den anden ende. Ergo byttede Jimmi med Frank i 2.halvleg - for Frank havde lavet et mål, og så kom Jimmi på banen og lavede et vaskeægte hattrick. Så det er måske vejen frem for Senior1 - at man lader Martin Lundqvist komme frem på banen, hvis der skal scores i den anden ende!? Eller omvendt få Ferdi Jasar til at iføre sig målmandstrøjen, så han kan få sin mållyst tilbage.
- Hertil skal føjes, at kampens bedste spiller - Lars Ottesen - slet ikke lavede mål, men var den bedste 'assist', der er set i lang tid på Værløse Stadion. Lars Kroman spillede i øvrigt for første gang i korte bukser, og det bekom ham så vel, at han også scorede 3 mål og strøede om sig med målgivende afleveringer.
- Mere om kampen - herunder fine billeder - på holdets wiki-hjemmeside (wiki betyder hurtig på hawaiiansk): http://wikimedia.dk/index.php/Superveteran2_2006.05.31

PS! Skulle du undre dig over, hvorfor der skrives så meget om dette alderdomsplagede hold her på disse sider, så er det fordi man kan lære meget af det - som kan bruges på podehold, pigehold og deslige. Desuden kan du jo overveje, om du har en god historie, som du vil have med her på siden - se blot hvad Jacob Morelli fortalte om her til højre, hvor Senior3 heller ikke er til at styre .. Der er altid plads til et indlæg, men det kræver, at du sender det til hansjorn@vbold.dk - eller bruger hans http://wikimedia.dk - hvor ALLE kan skrive uden at skulle udfylde blanketter og deslige...

Danske Bank Cup 2006

dbc-invitation
Danske Bank har i samarbejde med Værløse Boldklub
fornøjelsen at invitere til ungdomsstævne, som i år afholdes søndag den 3. september 2006 i
Værløse Boldklub
Stiager 6, Værløse.
Klik  her for mere information, herunder tilmeldingsblanket - eller hent invitationen i Adobe Acrobat's pdf-format (240KB)


senior1.dk er borte ..

.. for en stund. Det skyldes, at den skal lægges ind under vbold.dk - rent teknisk - så den kommer tilbage igen.

Junior Yngste

spiller i mesterrækken til efteråret. Godt gået drenge!
Mere om dette fantastiske hold og deres hjemmeside kan du finde her ...

Den værste kamp ..

.. er den, der ikke er begyndt endnu.
nemlig diskussionen af de fremtider, der tegner sig for Værløse Boldklub med især førsteholdet: Senior1 in mente.
Heldigvis er der nogle, der her mod og mandshjerte til at råbe op (se Per Lundqvists indlæg tv. og på vbold: debat).
.. Så det er mit løfte - når nu sæsonen også for superveteraner går på hæld: At der kommer mere debat på disse sider i sommermånederne eller 'agurketiden'.
.. Hvis du har noget på hjerte og ikke kan komme af med det - rent teknisk - så ring eller skriv til mig, så skal jeg sørge for, at det kommer med - uanset om vi er enige eller ej.
.. Venlig hilsen,
Hans Jørn - web-master for vbold.dk
tlf. 4448-4150
adr. Klosterbakken 13, Værløse

Sidste kamp:

Mandag den 5. juni kl.15:00 på Værløse Stadion:
Senior1 - B.93
odds: 2.10 | 3.90 | 2.40
og så i kampen: Stenløse-Avarta
odds: 1.30 | 3.90 | 8.00

Dagens gode tip: Hold på Værløse og Avarta og få odds 16 - altså: for en sølle 100kr seddel får du 1.600 kr. igen - det er da en god forretning, hva'?

Men så skal der altså også ske mindre mirakler .... ;-)

Bestyrelsesmøder

referater fra møder kan du finde her .. Der er godt nok ikke indgået noget til web-redaktionen, så hvis der er nogle, der har informationer om bestyrelsens virke, så skriv til web-redaktionen.

HuskAt ..

.. der kan være nyt om Værløse Boldklub og 2.divison på http://bold.dk

wikimedia

wikimedia.dk

Hvis du har en nyhed - eller hvis du har et hold, der skal på nettet - så har web-master en løsning, der er hurtig og billig.
   Kig inden for på wikimedia.dk og søg efter Værløse Boldklub ... Det hedder "åben redigering", dvs. alle kan være med og frygt ikke for "grafitti" og hærværk - det er vildt overdrevet. I praksis kan I have jeres web-sted i fred og ro - men uden en indsats sker der ingenting ..
   Systemet er placeret på min private hjemmeserver og er normalt i drift hele døgnet rundt. Det bedste er, at det ikke koster noget - utroligt, ikke? Dvs. - jeg forsøger at tjene småøret på de nye Google-reklamer i bunden af siderne på vbold.dk og senior1.dk - klikker du på et af dem, så går der penge ind på min konto. Det synes jeg er "fair trade" - hvad synes du? Skriv din mening herom på Vbold:_debat