vbold logo Værløse Boldklub. Fodbold med glæde
Hold 2006: Junior Yngste 1
sikkerhedskopi af wikimedia-hjemmeside
Forenede RengøringHovedsponsor
Forenede
Rengøring

ungdom

ajour
9.5.2006

Vbold 2006 junior yngste1

Junior Yngste 1 i Værløse Boldklub trænes 2006 af Frank Dam Nielsen og Flemming Rossing. Holdleder Klavs Birkholm

holdbillede + sponsor

Der blev taget holdbillede ved "Cantinos" i vores klubtøj onsdag den 3. maj kl.16:45 på Læssevej.

Seneste nyt

Meddelelse fra web-master:
Der er problemer med en disk på wikimedia-maskinen, så jeg bliver nødt til at lukke den ned
for at lave sikkerhedskopi mv. - følg med på forsiden mht. åbningstider.

Jeg forsøger at få især nyheder med her, når jeg får dem fra FBP - men det foregår manuelt,
så er du i tvivl, så kontakt et menneske, der ved noget!!

--hansjorn 2. maj 2006 kl. 23:08 (CEST)
Næste kamp: Pokalmatch 17-05-06 kl. 18.45 Frem/Hellebæk - Værløse Mødetid kl. 17.15


Kampflytninger:

Turneringskampen ude mod Herlev er (p.gr.a. konfirmationer) flyttet til fredag den 19.05 kl. 18:00. Mødetid ved Værløsehallen kl. 16:30.

Kampen mod Fårevejle er flyttet til mandag d. 22-05-2006 kl:19.00 Mødetid kl:17.45

Malmø FF og HSV besøger Værløse i august - se pkt. om træningsturnering i august

Billeder fra 3. maj på Læssevej kan findes på galleriet (hvis maskinen ellers er "oppe", det er nemlig den samme, der kører denne Wiki, og der er jo problemer!). Men her i weekend'en vil jeg dog forsøge at holde den åben, så længe jeg er i nærheden af den). Adressen er: http://xn--hansjrn-u1a.dk/gallery2/v/vbold/2006/junior-y1/0503/

ps! Alle kan tilføje en kommentar, og det vil være godt, hvis jeg kan få navne på spillere - især på holdbilleder og personbilleder. Så kan der stemmes om, hvilket billede, der er det bedste - altså af de 4 holdbilleder - ikke af de enkelte personer ;-) --hansjorn 5. maj 2006 kl. 11:15 (CEST)


Turnering forår Junior Yngste 1 Række 1

En mandfolkeindsats".. var Franks ord lige efter kampen mod Herlev. Hvilket udløste sodavand til holdet fra "den gamle"

 • 22-04-06 18:30 RB 1906 - Værløse BK 1-1
 • 29-04-06 13:30 AB -Værløse BK 0-1
 • 07-05-06 13:30 Værløse BK - Brøndby IF 2-1 (1-0)

1-0 direkte på frispark og gennem målmandens ben i kampens start. Se flere billeder på: http://xn--hansjrn-u1a.dk/gallery2/v/vbold/2006/junior-y1/0507/

Kommende kampe

 • 19-05-06 19:00 Herlev IF - Værløse BK  (NB! Nyt spilletidspunkt!)
 • 22-05-06 19:00 Værløse BK - Fårevejle BK (NB! Nyt spilletidspunkt!)
 • 28-05-06 13:30 Værløse BK - RB 1906
 • 07-06-06 19:00 Værløse BK - AB
 • 10-06-06 15:30 Brøndbyernes IF - Værløse BK

ReferenceSå ’der bowling!


Af DEN FRIE BLÅ PRESSE (FBP)

Fodbold er noget underligt noget. Lidenskabelige elskere af spillet kan den ene dag blive bragt i himlen, den næste dag i helvede -- af det selvsamme hold. Og det gælder, uanset om man er fan af FC Barcelona, Manchester United eller Værløses Blå Tog.

På denne varme og blæsende søndag eftermiddag var det talstærke hjemmepublikum på Værløses opvisningsbane vistnok mest i helvede. Eller var det kun FBP’s udsendte allergiker, som -- ramt af det højeste birkepollental, der nogensinde er målt i København -- i perioder havde mere travlt med at forsøge at klø sine øjne ud end at følge med i begivenhederne på banen?

Helvede eller ej, under alle omstændigheder: noget underligt noget. Ti minutter inde i kampen udbrød en kvindelig tilskuer på tribunen: "De spiller da meget godt i dag!" I det selvsamme minut hvislede cheftræneren ved sidelinjen: "Det ser forfærdeligt ud i dag!"

Og i en vis forstand havde de begge to ret.


Tre- og totrins-raketterne

Godt så det for en gangs skyld ud på kanterne, hvor opspillet fungerede hurtigt og præcist. Både tretrins-raketten Anders-Scholl-Karner i venstre side og totrins-raketten Andersson-Mickey i højre side arbejdede flittigt og brød gentagne gange igennem de gule forsvarsværker.

Specielt var det velgørende at se Mickey med en særdeles offensiv indstilling, hvor hans fremskudte løb resulterede i flere farlige indlæg og afslutninger. På den modsatte kant måtte man ikke mindst imponeres over Anders, der ankom til klubben ved sæsonpremieren for kun en måned siden og endnu ikke har leveret en skidt kamp.

Fokuserede man på spillet over kanterne, havde den kvindelige tilskuer altså ret. Men hvad resten angår, var det helt og holdent som cheftræneren sagde.

Her skal dog indskydes en enkelt bemærkning om de klimatiske betingelser: Den stødende blæst fra øst var åbenlyst ikke bare til gene for vor udsendte allergiker, den var til også gene for mange spillere, især i banens midterkorridor. Derom fik man et vidnesbyrd allerede dagen forinden, da VBK’s helte fra 2. division tog imod AB 70. Igen og igen så man dér høje bolde på det nærmeste standse op i luften og falde ned på steder, der tilsyneladende var overraskende for spillerne. Kun langs kanterne, hvor de to hold var tvunget til at spille fladt, lignede det ordentlig fodbold.

Helt på samme måde i juniorkampen søndag. Alt for ofte så man VBK’s to midterforsvarere og to centrale midtbanespillere gå galt af bolden. Og måske fordi de af den grund følte sig sat under pres, havde deres afspil ligeså ofte form af høje bolde fremad. Her bar medvinden let læderet helt ned til Brøndbys målmand -- eller i det mindste til deres bageste mand.


Et vist spilovertag

Så, når man kunne tale om et vist VBK-spilovertag i kampens begyndelse, var det udelukkende i kraft af kantspillet. Det førte allerede i det 7’ minut til et frispark cirka 30 meter fra mål, lidt i venstre side. Scholls flade skud lige på Brøndbys målmand var måske nok hårdt, men ikke meget hårdt, og målmanden burde uden tvivl have holdt fast i bolden.

Det kunne han til al held ikke, så trods det blandede spil bragte Værløse sig tidligt foran og fik det mentale overtag.

Ganske planmæssigt! -- kunne man måske fristes til at tænke, for det var jo et opgør mellem rækkens top- og bundhold. Men for det første findes der ingen dårlige hold i række 1 (der omfatter holdene fra nr. 7-18 på SBU’s rangliste af i alt 132 juniorhold). Der findes kun svære kampe her!

Og for det andet bølgede og blæste spillet netop så rodet frem og tilbage, som cheftræneren fik sagt efterhånden mange gange ("det er jo det rene indianerbold"). Hvilket betød, at man aldrig helt kunne føle sig sikker på, hvad der ville ske i næste moment. For eksempel måtte Tobias ud i en superredning, da en af Brøndbys bedste, Martin Zoega fik en åben chance i det 25’ minut.


Kenze i maskinrummet

Syv minutter senere drog Frank den første konsekvens af spillet (eller rettere: det manglende spil) på midtbanen, da Kenze blev sat ind i stedet for Rud. Det gav inden længe Det Blå Tog et større spilovertag -- med flere bolderobringer, flere midtbaneryk og flere sideskift.

"Det er jo ikke sikkert, jeg kan, når jeg kommer ind sådan her", sagde en rystende nervøs Kenze til de omkringstående, da han løb ind på banen. Det er meget længe siden, han har prøvet at starte på bænken.

Men han kunne godt! I 2.halveg, hvor han dominerede maskinrummet, var han måske banens bedste.

Mindre gunstig var den anden udskiftning, som Frank måtte foretage af nød i det sidste minut før pausen. Det var Mickey, der havde tabt for meget væske eller var blevet så trykket af varmen, at han ligefrem følte sig groggy. I hans sted kom Daniel ind på højrekanten, og det blev aldrig helt så pågående som det havde været i 1.halveg. Men til Daniels forsvar skal siges, at lige præcis i denne kamp var det også utaknemmeligt at komme ind som erstatning for nr. 4.


Fra medvind til modvind

Efter sidebyttet gik Værløse fra medvind til modvind i mere end én betydning.

Allerede i halvegens 5’ minut sendte Brøndbys målmand et langt udspark højt op i de blæsende lag. Da bolden dumpede ned igen, snød den først Sigge, så Mencke -- men da de gules hurtige nr. 9 stormede frem i det tomme rum bag de blå midterforsvarere, så man heldigvis Tobias langt ude i feltet, parat til at gribe ind.

Men, men ... på uforklarlig vis og til stor forskrækkelse på trænerbænken frøs den store mand før opspringet -- lidt ligesom Sigge og Mencke havde gjort. Det var, som om nogen havde råbt freeze! For en gangs skyld var Tobias gået galt ud, og selv om det var udmærket udnyttet af Brøndbys angriber, må VBK’s nr. 1 nok tage det mål på sin kappe.

Dog er der ingen grund til at være så brødbetynget, som Tobi så ud til at være efter kampen. Ingen målmand undgår at droppe. Tænk bare på, hvordan selveste Peter Schmeichel blev afblanket af kroaten Davor Suker under EM-slutrunden i 1996. Og, fremfor alt: Tobias gik på ingen måde ned efter episoden. Det viser jo netop den gode målmand. Med flere glimrende redninger sidenhen var han med til at sikre Værløse de vigtige tre points.

Det var nemlig, som om scoringen tændte de gule. Måske havde de ikke helt troet på det, inden de ankom; men nu begyndte de for alvor at fighte. Opskriften var godt nok stadig den samme: lange bolde frem til de hurtige angribere. Men kampen blev mere åben, og først og fremmest blev den mere til en kamp.

"Kom nu! De er frustrerede!" -- råbte Brøndbys træner opildnende. Og frem styrtede både Zoega og deres angriber med nr. 7 og de selvlysende grønne støvler og det underlige navn Jordbær. Samtidig arbejdede deres midterforsvarere, Walid og Olgun rimelig kompetent med at drive spillet op ad banen, op mod stadionur-enden.

Men det var, som om det forstærkede pres også tændte De Blå, der nu begyndte at iværksætte flere flotte angrebsbølger. F.eks. i det 56’ minut, hvor Scholl og Karner kombinerede besnærende igennem til en farlig afslutning fra sidstnævnte. Og på det efterfølgende hjørnespark helflugtede Kenze lige over mål.


Friløber til Jordbær

Ind ville bolden dog ikke. Og da Frank i det 58’ minut foretog sin sidste nyindskiftning, var det ikke ligefrem noget, der styrkede offensiven. Svend rykkede ind på pladsen som venstre back, mens Anders blev rykket frem på venstre kant i stedet for den udmattede Scholl.

Øjeblikket efter fik Jordbær foræret en friløber, men denne gang gik Tobias heldigvis helt rigtig ud. Og selv om vinden fortsat hjalp de gule til adskillige kontraangreb, var det mere og mere De Blå, der pressede på. Det eneste, der manglede, var skarphed oppe foran.

Som sædvanlig tog Mads Karner sig nogle spektakulære ryk. Ingen kan følge med Karners antrit, og hans driblinger snyder de fleste. Men når han begiver sig ud på sine publikumsvenlige ekspeditioner, mister han desværre ofte blikket for andre spillere -- den lille aflevering skråt bagud til en helt åben chance for en medspiller bliver aldrig rigtigt til noget.

Samtidig er der ikke noget at sige til, at Karners eksplosioner kræver pustepauser bagefter. Hvilket lægger et ekstra tryk på hans medangriber -- og Patte, der sidste lørdag var man of the match på AB’s baner, arbejdede også denne søndag flittigt, om end på vanskeligere vilkår. Til sidst kørte også han træt, så Scholl måtte overtage tjansen som angriber sammen med Karner.

Ja, efterhånden var det de fleste VBK-spillere, der gik frem og forsøgte sig i afslutterrollen. I det 65’ minut havde Mencke f.eks. et hovedstødsforsøg kun en meter foran mål (men alt for blødt). I det 77’ minut var Andersson ligeså tæt, men det lykkedes ham uforklarligt at sparke forbi (hvilket i denne situation syntes sværere end at sende bolden i nettet).

Til sidst blev det da også en forsvarsspiller, der gjorde en ende på trænerbænkens og tilskuertribunens pinsler. Fra en klump af venner og fjender fik Sigge fyret kanonen hårdt og præcist -- til højre for målmanden, men dejligt ind i maskerne.

Fire-fem minutter var der endnu tilbage at spille i med den tid, den udmærkede dommer havde lagt til. Alligevel kunne man nu trække vejret lettet, i det mindste da Brøndbys forsvarsdirigent minuttet efter blev vist det gule kort efter hensynsløst at have flækket den blå nr. 11. Så var den sejr snøret i sækken.


Bowling together

Bowling Alone (At bowle alene) er titlen på en af de mest omdiskuterede bøger i de seneste tyve års filosofiske debat. Den tager udgangspunkt i, at flere og flere amerikanere nutildags går alene ud at bowle -- klubber og foreninger er for nedadgående. Og det er et tegn på fællesskabernes opløsning; vi er i gang med at blive et samfund af individualister og egoister.

Sådan er det ikke med Det Blå Tog. Det er kun i kraft af en fin holdånd, hvor alle arbejder for hinanden og for fællesskabet, at det er lykkedes drengene at komme igennem den første halvsæson med én uafgjort kamp som det eneste pointstab.

Det er også derfor, cheftræneren nu må indfri sit løfte om en kebab- og bowlingtur. Sammen. Allesammen.


Værløse-Brøndby: 2-1 (1-0)

Værløses startopstilling (4-4-2): Tobias. -- Søren Andersson, Søren Sigvard, Mencke, Anders. -- Mickey, Burim, Mads Rud, Morten Scholl. -- Patrick, Mads Karner.

Indskiftningsspillere: Kenneth (32’ for Rud), Daniel (40’ for Mickey), Svend (58’ for Scholl). (Rud tilbage i 64’ for Burim; Scholl tilbage i 71’ for Patte).

Scoringer: 1-0 (07’ Scholl); 1-1 (45’ Martin Zoega); 2-1 (79’ Sigvard).

Advarsler: Nikolaj Winfeld, Brøndby (25’); Dede Olgun, Brøndby (80’).

Værløses man of the match: Anders.

(Søndag den 07.05.2006)


Sommertur til Polen

Vores sommertur fra 01/08-06 til 06/08-06 er nu tilrettelagt. Turen går til Polen og gælder for alle spillere i juniorafdelingen.

Programmet ser således ud:

 • DESTINATION
 • ANTAL OVERNATNINGER
  • 6 dage / 5 overnatninger i perioden tirsdag den 01./08.’2006 til søndag den 06./08.’2006 – Afrejse Værløse tirsdag morgen – retur søndag aften.
 • INDKVARTERING
  • I 2-4 pers. Camping hytter på Camping La Custa i Lusowo ca. 10km fra Poznan og 25-30km fra Oplaenice. Der er en sø ved campingområdet der er så klar at man kan bade deri. Der er også robåde, vandcykler m.m. der er også gratis sauna og solarium.
 • TURNERING
  • Drenge.: Ynglinge født efter den 01.01.1988, Juniorer født efter den 01.01.1990, Drenge født efter den 01.01.1992, Lilleputter født efter den 01.01.1994 og Miniputter født efter den 01.01.1996
  • Piger.: Pigejunior født efter den 01.01.1989, Piger født efter den 01.01.1992 og Piger født efter den 01.01.1994
 • PENSION
  • Hel-pension. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen tirsdag den 01./08.’2006 og sidste måltid er morgenmad + frokostmadpakke på hjemrejsedagen søndag den 06./08.’2006 Morgenmad og aftensmad indtages på Camping La Costa, frokost i teltet på spillestedet.
 • TRANSPORT
  • Afgang fra Danmark i moderne langtursbus med flg. faciliteter: Video, toilet, minikøkken, indstillelige vippesæder, luftdyser m.m. Bussen bliver i Opaleniza under opholdet, hvilket betyder at vi kan gøre brug af denne til kørsel til og fra indkvarteringen <-> turneringen samt evt. sightseeing f.eks. til Poznan.
 • Prisen for opholdet er kr.2.325,- pr. spiller.
 • Ved tilmelding - senest onsdag d. 29/3-06 betales á conto kr. 500,- på følgende bankkonto:
  • Registreringsnummer 2310 Konto 8476481784 Nordea: Værløse afdeling
  • Husk at der skal stå årgang og spillernavn på betalingen
  • Restbeløb kr. 1825,- betales ultimo juni 06 – skrivelse vedrørende dette samt yderligere information fremsendes.

Spørgsmål vedrørende turen kan stilles til Frank på telefon 28407102


Debatforum

Skriv dine (seriøse/saglige) kommentarer her - og husk at anonyme indlæg slettes - ligesom "platte" indlæg mv. slettes. Tryk blot på "rediger" og skriv løs. MVH / Frank

Der er nok en god ide at skaffe sig et "login" ID, hvis man vil korrigere på debatten - ellers kan jeg (web-master) ikke se forskel på anonym og anonym. Hvis man fjerner dele af en diskussion, bliver resten stort set ulæseligt, derfor har jeg ladet den anonyme spørger hvile, indtil andet er bestemt. Husk, at har du et "login", kan du afslutte dit indlæg med din signatur - næstyderste knap i værktøjsbjælken. Den kommer her fra min hånd: --hansjorn 15. apr 2006 kl. 14:28 (CEST)

Endnu en web-master kommentar: For at bevare overblikket i en debat er det godt at kunne kunsten at "gruppere" spørgsmål og svar. Det gøres ved "3 lighedstegn for og bag", og så får man endog en indholdsfortengnelse med i købet. I selve diskussionen er det en god ide at starte en linie med et kolon, hvis man svarer på et spørgsmål - og evt. lave to eller flere kolon'er, hvis diskussionstråder fortsætter (se eksemplerne).

Opsplitning af spillere

10. april: Vil det ikke være en ide at fordele spillerne på hold1 og hold2, nu hvor sæsonen så småt er ved at gå i gang? Ikke at en spiller ikke kan rykke ned eller op, men det kan måske skabe et større sammenhold, når et hold bliver til et .. hold. --hansjorn 10. apr 2006 kl. 09:07 (CEST)

10. april/Frank:Nu har jeg delt op, så vi har en 1.- og 2.holds trup - men jeg gør opmærksom på, som du også nævner Hans Jørn, at der til stadighed kan forekomme udskiftninger i begge grupper. Der er altid brug for gode boldspillere der viser det rette ved træning mv. I øvrigt vil det være rart hvis JY2 kommer i gang med at bruge hjemmesiden
10. april: Tak for dit hurtige svar - og for din opfordring til at 2.holdet gør noget ved hjemmesiden ;-) --hansjorn 10. apr 2006 kl. 15:34 (CEST)
10. april: Lige som jeg fik skrevet ovenstående, fik jeg den ide, at et debatforum for et hold også kunne lægges ind under den "diskussionsside", der hører til hver normal side (se fanebladet oven over, hvor der startes med artikel | diskussion | rediger osv. - Hvis en debat skal blive god, bliver den også lang, og så bliver siden måske uoverskuelig - så derfor dette forslag. --hansjorn 10. apr 2006 kl. 09:13 (CEST)

Korrektur/Kommentarer til FBP

oliver dandanell thomsen: jeg vil gerne rette den frie blå presse i kampen mod farum det var ikke søren der lagde bolden ind til daniels mål men morten.

Søren Andersson: Selvom mit venstre er gyldent :D, har oliver ret i at morten lagde indlægget og ikke mig..
Daniel Andersen: Det var godt headet ind, skal vi ikke hellere snakke om det?
Al: Er lidt i tvivl, hvem var indlægget egentlig til??
Daniel Andersen: Til den der var hurtigst på den. xD
Al: så vidt jeg ved var inlægget til Alex, siger Morten da!!
Daniel Andersen: Kan ikke forstå du er så ked over at du ikke fik den, hørte ingen lyd fra at det skulle være din bold, morten råbte ikke: Al!, da han lagde den ind, og desuden, lå den perfekt til mig og havnede hvor den skulle. hehe :D
Burim Ismani:Synes det var et flot mål af daniel man kan ik sige at det var heldigt der tar i lidt fejl.!


Mickey: I det nye referat fra RB-kampen skriver FBP, at han synes at Oliver var savnet, og det synes jeg også er korrekt. men jeg synes også at Mads Rud var meget savnet, da det var ham der bandt meget af spillet sammen i kampen mod Herlev.
Daniel Andersen: Det såre mig sgu lidt at hører, Morten. Et heldigt mål.. hehe

Sportschefen: Hvad taler I om her? Den Frie Blå presse er jo en Netavis. Allerede få dage efter kampen (og længe før denneher debat begyndte), så jeg at chefredaktøren havde rettet fejlen. Se her [3]

Daniel Andersen: Vi har skiftet emne i diskutionen, vi diskuterer nu om målet var godt, heldigt, tilfældigt, forkert etc.. latterligt? det ved jeg ikke. hehe.

Søren Andersson: Det kan godt være at inlægget "var" til Al, men den lå perfekt til Daniel, så hvorfor egentlig diskutere det når det resulterede i mål. Hvis "stjal den" og ikke scorede havde sagen jo været en anden. :D Og desuden var det jo ikke et "heldigt" mål :S ?

AL: Selvom indlægget var til mig indrømmer jeg at det var et flot mål, jeg kan selvfølgelig desværre sige at det er avligt at det ikke var mig. Men er glad for at høre at indlægget var rettet efter mig..

Daniel Andersen: Hehe, super. et tretal er større end ingenting x 2

Udskiftningspolitik

Oliver Dandanell: Jeg mener det er helt forkert af frank at lade to spillere stå udenfor i en hel kamp. Vi er ikke proffesionelle spillere, og det giver et stort knæk i spillerens selvtillid hvis man ikke får et minut på banen. Felix's storebror havde fødselsdag, alligevel kommer han, men får ikke noget spilletid. Så kunne han ligeså godt blive der hjemme og hygge med familien. Jeg mener ikke det bør ske igen. Hvis det havde været mig der ikke fik et minut på banen, så ville jeg rykke klub eller stoppe med at spille fodbold. hvad mener i?

Burim Ismani: Jeg synes Frank gjorde det rigtige ikke fordi Svend eller Felix er nogen dårlig spiller men vi var i en præsed situation og havde godt styr på det i mine øjne så de kan være hvis de var kommet ind og lavede nogen fejl såå.!20/04/06
Søren Andersson: Jeg mener det er en svær situation, og selvfølgelig skal spillerne ikke på banen "bare for at komme på banen". Men på den anden side er det ikke det "fedeste" slet ikke at komme på banen en hel kamp.20/04/06 18 PM.
Mynde: Jeg vil give Oliver ret. Selv om man altid helst vil vinde, spiller vi jo stadig 'kun' Junior yngste, og så må der være plads og tid til udskiftninger. Selv om 'Krydsermissilet' nogle gange tumler lidt rundt, er det altid godt at få en frisk mand ind mod slutningen, selv når man er under pres. Felix viser også stor vilje og engagement, fordi han tog til kamp i stedet for at blve hjemme og spise god mad til hans brors fødselsdag. Det synes jeg godt Frank kunne 'belønne' med at give Felix de sidste 5-10 min.
20-04-2006/Frank: Hvor er det rart at se - at når den gamle redaktør er på ferie - så er der andre der skriver maleriske kampreferater. Flot arbejde.
Jeg er imidlertid nødt til at kommentere lidt på de formanende ord omkring de manglende udskiftninger. I kampen mod Herlev bliver vi sat under pres i den sidste periode pga udvisninger (læs referat) men holdet havde alligevel fundet en rytme der afviste Herlev. Derfor turde jeg ikke at bryde denne rytme - med fare for at Herlev kunne opnå at få point i mod os.
Både Felix og Svend blev informeret om dette under kampen. At Felix og Svend har formatet er jeg ikke i tvivl om, og de skal nok få masser af spilletid, men i kamp-situationer er det korte øjeblikke der afgør om der kan/skal foretages udskiftninger.
Generelt er det korrekt at spillere der er tilsagt til kamp også skal ha' spilletid - og jeg kan love at de formanende ord er taget til efterretning
oliver dandanell: det rigtigt at holdet var meget presset og spillede rigtigt godt selvom de var to mænd i undertal. Det var måske rigtigt at der ikke skulle ske nogle udskiftninger lige i denne kamp. men i det hele taget mener jeg at hvis man er udtaget til kamp bør man også spille kamp. for ellers er der bedre ting at lave end at sidde at vente på at kommer ind på banen.
Burim Ismani: det så også rigtigt nok de skal da ind på banen når de er udtaget men i den kamp synes jeg Frank gjorde det rigtige!

FBP

18/4-2006/Mencke! Tilskuertal frie blå presse: Kunne det ikke være skægt hvis DFB på en eller anden måde lige talte tilskuertallet på lægterne ved hver hjemmekamp, også skrev det i kampreferatet? Så mange er der jo heller ikke, men altså de kunne sq være ret pro.?


22/4-2006/Mickey: jo det kunne da være ret godt. og FBP kan også godt skrive tilskuertallet ned, så længe han ikke selv skal dømme. heh:D ( jeg vil gerne høre FBP's mening)
22-04-40-Burim Ismani: det kunne være fedt hvis man gjorde det og håbe på at der vil komme flere tilskurer til kampen.!..
23-04AL: Det kunne være sjovt med tilskuertal, men når der i forvejen ikke kommer mere end 10 mennesker. Synes jeg ikke vi skal gøre det,.

Evt. Skadeliste?

Daniel Andersen: I anledningen af at vi idag kun møder 7 ud af 17 op til træning, og frank uforstående klør sig i nakken, kunne det på en måde være smart med en skadesliste hvor man hver især skriver sine problemer/skader op, og melder sig Måske eller Klar, til næste kamp. Så kan vi se hvor mange der ikke er 100% til næste kamp og hvem der er, derefter kan frank evt., hvis han synes om det, hive de spillere der 'måske' bliver brug for, op og træne med 1.holdet den opfølgende uge til kampdag. (ons, 24/4)

Søren Andersson: God idé Daniel, så er det måske også lettere at få overblik over skaderne?

AL: Det er en god idé, men er altså bange for at dem som der så har skader ikke skriver sig på listen fordi de er lidt bange for ikke at komme med til næste kamp så..

Daniel Andersen: Al; Det er netop det jeg vil undgå med skadelisten, på mig synes det som om at det er en dårlig undskyldning for at slippe for træning, at folk er så meget skadet, mandag og onsdag er vi i skadeskrise, og lørdag går vi ud og spiller med stamtruppen inde. Vi er 7 til træning, men stortset altid 16-17 der er klar til kamp. Som du tidligere har nævnt, så løber en spiller der har været skadet i en hel uge ind og spiller fra start, istedet for en spiller der har form og har trænet 90-100% hele ugen. Mere respons tak :)

AL: Det lyder rigtig godt, ville være en super idé. Jeg synes helt klart det er noget vi skal begynde på for nu af...

Sportschefen: Jeg synes, Daniel har en god pointe, som vi bør overveje. Der kan selvfølgelig være grunde til at vise forståelse for en spiller, som har problemer i en uge eller to. Men i det lange løb bør det ikke være muligt at komme med i truppen, hvis man ikke deltager flittigt i træningen. Og er man skadet, kan man selvfølgelig hverken træne eller spille kamp.

Mencke: Suveræn idé! Jeg bakker fuldkommen op omkring forslaget..! Gode synspunkter!

Burim: synes også det er en god ide som der er blevet nævnt tidligere man kan få overblik over hvem der er skadet så en umærket god idé

Spillerbedømmelse

Oliver & Søren: Vi mener det kunne være en sjov/god idé at FBP skrev ligesom avisernes bekrivlese af spillere efter kamp, som det foregår ved for eks. landskampe. Og evt. giver karakter (ingen bestemt skala men 13-skalaen kunne være et forslag). Hvad mener holdet/FBP om det?
Daniel Andersen: Det er en god ide drenge, men måske lidt for.. ja, i ved jo at han aldrig vil give under 06?..så..han er jo forælder/far + han kender os. -Hvad siger i?

Søren Andersson: Rigtigt nok, men på den anden side er der vel sjældent nogen der spiller under 06 (efter min mening)?

FBP: Vi skal tænke os godt om, inden vi eventuelt indfører sådan en praksis. FBP kan godt lave en spillerbedømmelse -- men husk på, at vi som "fri og uafhængig" presse ikke kan tage de samme hensyn som cheftræneren. Hvad nu, hvis der en dag virkelig skulle være en af Jer, der spiller under 06? Ville han så ikke blive ked af at læse sin karakter?

Daniel Andersen: Altså nej, egentlig ikke. Men altså, det er en meget sjov ide,men .. så skulle det være noget med at evt. 7 er standard, og så skal alle, hver især sige god for at man nogle gange løber af med et 5-6 tal, men altså.. lad det komme an på en prøve?

AL: Skal vi ikke holde os til de ting vi har nu, eller skal vi blive ved. Altså det kunne være godt, men sys i ikke vi har nok ting nu!? Og hvor fedt tror i det er at få 1, når de andre for 9 vi kommer til at skendes om det. Så jeg sys det er en dårlig idé§!!! FBP har ret det er altså ikke så godt ked af at sige det.! vi skal jo osse have det sjovt!

Daniel Andersen: Kebab???

Søren Andersson: Hvem sagde Kebab? aj... Det er rigtigt nok hvad du siger Al, men det kunne da være meget sjovt at få skrevet noget om alle, da det langt fra er alle der bliver nævnt i FBP's kampreferater.. Man kunne også gøre sådan at FBP skrev en lille tekst om hver spiller UDEN at give karakter.. Hvad siger folkens/FBP til det?

FBP: Her på FBP's redaktion har vi lige kørt filmen fra Roskilde-kampen én gang til. Vi kan oplyse, at hvis vi skulle have lavet spillerbedømmelse ville der den lørdag være blevet uddelt ét 11-tal, tre 9-taller, fire 8-taller, fire 7-taller, ét 6-tal og ét 5-tal (hvis vi altså følger 13-skalaen). Nogle af de præstationer, der ligger lavt, taler vi ikke for meget om i referaterne. Er det ikke bedst sådan?

Det betyder selvfølgelig ikke, at dem der omtales meget altid er dem der spiller bedst -- og omvendt. Vi trækker nogle detaljer frem og lader andre ligge. For eksempel i Roskilde-kampen: Her lå der en personlig fejl bag ved det udlignende mål -- begået af en spiller, der ellers var rimeligt ok i det meste af den kamp. Er det ikke rigtigt nok at lade være med at trampe i den slags?

AL: Jo helt klart, Vil lige sige til Klaus når der nu ikker er andre der har sagt det. Jeg synes du gører det rigtig flot som pressechef, og det så fedt at du skriver som en rigtig journalist. Du har virkeligt en god pointe som jeg kan lide. Tak for det..! Personligt skrevet af Alexander Mayah Larsen. 28/4- 06...

Søren Andersson: Jo, og det er nok også det bedste sådan som det er nu. Det var bare et "sjovt" forslag som ikke faldt godt ned, og jo FBP, selvfølgelig skal man ikke "trampe" i de personlige fejl, men det er jo langt fra alle der bliver nævnt i referatet trods god indsats, synes jeg. :-)

Sponsorer

I vores bestræbelser på at nå divisionsstatus, har vi behov - og brug for - sponsorer til at etablere de nødvendige rammer der skal til for at skabe et godt og fornuftigt "fodbold-miljø".

Vi har allerede været så heldige at Erhvers-klubben i VB [[4]] har sponseret træningstøj til Junior Y1.

Endvidere har vi indgået en vaskeordning med "cafeteria-Lene" så træningstøjet ligger klart de 3 dage om ugen vi træner.

Endelig har vi fået en ny sponsor nemlig "Cantinos" (Pizzariaet på Læssevej) som, mod at vi uddeler deres reklamer 2 gange om året, har valgt at donere et økonomisk beløb til os. Udover dette skal vi på udvalgte dage bespises på "Cantinos".

Det er aftalt, at vi skal ha' taget et billede ved "Cantinos" i vores klubtøj - det bliver onsdag den 3. maj kl.16:45 på Læssevej.

Fra træner/leder-side (og spillertruppen) skal lyde en stor tak til de sponsorer der har valgt at støtte os.

Vi søger stadig sponsorer til afdelingen så hvis du/I har lyst så kontakt os endelig.

Træningsturnering August 2006

VB junior yngste 1 arbejder i øjeblikket med at få "stablet" en international træningsturnering på benene inden efterårets sæsonstart.

Vi kan oplyse at arrangementet finder sted i weekenden fra fredag d. 11/8-06 til søndag d. 13/8-06

Vi har foreløbigt inviteret Malmø FF og HSV - Begge klubber er indstillet på at besøge os i denne weekend.

Så til alle spillere i trup 1 skal lyde en opfordring til at "reservere" denne weekend.

Vi vil løbende opdatere om træningsstævnet

MVH/ Junior Y1

Denne side er midlertidig og skal betragtes som en sikkerhedskopi af de sider, som laves på wikimedia.dk
Hvis denne lænke ikke virker, så er maskinen ikke i funktion på grund af en fejlende disk.
vh/web-master

JuniorY1'91 SBU Række

frank
Frank
Dam Nielsen.Højgårdshaven 32.3500 Værløse.Tlf: 44473601-28407102. e-post:frank.nielsen(*)comflex.dk

Flemming Rossing. Ballerupvej 74.3500 Værløse. Tlf: 44482454-40305754.
e-post: f.rossing(*)sol.dk

klavs
Holdleder  Klavs Birkholm 4448 4886 kbirkholm(*)mail.tele.dk

1. holds truppen pt.

2. holds truppen pt.

se også: Vbold 2006 junior yngste2

 1. Louis Glismann
 2. Mads Mynderup
 3. Peter Malmos
 4. Anders F. Mikkelsen
 5. Klaus Kjeldsen
 6. Rasmus Bødker
 7. Jakob Nielsen
 8. Mikkel Eilertsen
 9. Rasmus Lennart Nielsen
 10. Christian Enevoldsen
 11. Mathias Isidor Andersen
 12. Alexander Lind
 13. Simon Mertins
 14. Michael Filskov
 15. Frederik Vium
 16. Fatih Yücel
 17. Firat Yücel
 18. Anders Bonfils
 19. Andreas Bengtsen

Træningstider

 Træning på græs:
 • Mandag kl. 18.30 - 20.30 Bane 4
 • Onsdag kl. 18.30 - 20.30 Bane 4
 • Fredag kl. 17.30 - 19.00 Bane 4

Bemærk at træningen starter på de angivne tidspunkter

 • Husk at melde afbud i god tid på 2840 7102

Den Frie Blå Presse

FBP er en fri og ufhængig pressetjeneste, der følger Værløse-drengenes kampe og øvrige oplevelser. FBP skriver ikke fast, men kun når kræfterne tillader det. Det nyeste bidrag til Den Frie Blå Presse finder du altid her på holdets hovedside (se ovenfor).

Et arkiv over artikler fra vinterkampene i januar-marts 2006 finder du på FBP's side her [1]

Et arkiv over artikler fra forårsturneringen april-juni 2006 finder du på FBP's side her [2]


Fiduspoints

OBS En eller anden har åbenbart syntes, at pointene fra de forrige kampe skulle fjernes - det er absolut ikke meningen/09-05-06 kl. 22.00 Frank

Fidus point I forårets turneringskampe offentliggøres de tre spiller som har fået fiduspoint - I efteråret skjules disse af hensyn til den senere pokaloverrækkelse.

Point gives for en indsats hvor spilleren/-ne har vist aktioner "ud over" det normale/ Frank

Faarevejle - Værløse 
 • 3 point - Mads Rud (Kæmpede godt hele kampen - godt pasningsspil - flot mål med højre)
 • 2 point - Anders Krog (Flot debut - flere gode aktioner krydret med 1 mål og assist til kampens flotteste mål)
 • 1 point - Søren Andersson (Med sit overblik altid på forkant med spillet - enkelte fejl ved dødbolde)
Værløse-Herlev 

Puha' den er svær - alle spillede en flot kamp, men enkelte spillere viste højere niveau end de plejer.

 • 3 point - Mads Karner (2 flotte mål - profesionelle aktioner især i 2. halvleg - altid farlig i modstanderens felt)
 • 2 point - Mickey (Flot fight - flere gode 1-2 kombinationer - Stærk defensiv samt hurtigt opspil)
 • 1 point - Alexander (Valgte at trække i målmandstøjet ved Tobias' fravær - fejlfri kamp med sikker indgriben)
 • 1 point - Kenneth (Stor arbejdsindsats krydret med flot 1-2 spil)
RB 1906 - Værløse 
 • 3 point - Tobias (Fejlfri kamp med sikker indgriben - flere fornemme aktioner mand/mand - holder os inde i kampen)
 • 2 point - "Sigge" (Flot indsats - imponerende arbejde i samtlige 80 minutter - viste klasse hvor forsvaret havde en travl dag)
 • 1 point - Mencke (Trods store smerter med til - med sit overblik -altid at være på forkant med spillet. Sammen med "Sigge" en god "dag på kontoret")
 AB - Værløse 

Uha da da - det er svært at give point når hele holdet fortjener disse - men alligevel:

 • 3 point - Patrick (Dejlig opsøgende i sit spil - fornemme aktioner fremadrettet - godt presspil i deffensiven - bedste kamp i år)
 • 2 point - Mencke (Især i de sidste hektiske minutter bevarer anføren hovedet koldt - igen sikker indgriben i situationer hvor vi er under pres)
 • 1 point - Andersson (På højreback lige så overbevisende som på sin sædvanlige venstre. Samtidigt godt offensivt arbejde)
Værløse - Brøndby 
 • 3 point - Anders K. (Sikker indgriben - Stærk mand mod mand - Offensiv OK)
 • 2 point - Kenneth (God indsats på midtbanen - Godt overblik og gode afleveringer)
 • 1 point - Andersson (Igen en god indsats med sit fantastiske overblik. Godt offensivt arbejde)
 • 1 Point - Mickey (På trods af kun én halvlegs arbejde - godt kombinationsspil og godt fremadrettet spil)