vbold logo senior1Værløse Boldklub . Formand med glæde
Formand Søren Jensens spalte
Furesø-aftalen | Presseklip Tipsbladet
top-sponsor
Søren Jensen. 2001

Formandens spalte

Mest aktuelt lige nu er, at Søren blev udnævnt til Årets Leder i Værløse Kommune den 26. januar 2006 (billeder: Ib Palmelund)
årets lederpris overrækkelse af pris
annemette og søren1 blomster

Samarbejdsaftale mellem FC Nordsjælland og Værløse Boldklub, som blev indgået den 1. oktober 2005 i Farum Park: Furesø-aftalen

Søren Jensen  indleder på pressemødet den 30. september 2005 i klubhuset i Værløse:
Når FC Nordsjælland og Værløse Boldklub sammen har indbudt til dette pressemøde, er det for at præsentere en vidtgående samarbejdsaftale mellem vore to klubber, og den bliver underskrevet i morgen i Farum Park i forbindelse med SAS-ligakampen mellem FC Nordsjælland og Silkeborg. Når der ikke bliver noget signatur-show til ære for pressen i dag, skyldes det, at FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen har været bortrejst og først kommer hjem i nat.
   Alligevel ville vi gerne præsentere indholdet i dag under lidt roligere forhold her i Værløse, da det efter vores mening skaber bedre muligheder for pressen, både journalister og fotografer.
FC Nordsjælland har længe indbudt til og også indgået fodboldsamarbejder med en del klubber i hele det nordsjællandske område, men aftalen med Værløse Boldklub er ganske speciel. Vi har valgt at kalde den FURESØ-AFTALEN, fordi den markerer et nært samarbejde fra nu af mellem de to store Divisionsklubber i den kommende Furesø kommune.
   Vi vil på den måde demonstrere fodboldens vilje til at vise vej for et frugtbart samarbejde mellem Farum og Værløse i den kommende storkommune. Alt, hvad der har været af ballade, er fortid. Vi må alle kigge fremefter nu, og det gør FC Nordsjælland og Værløse Boldklub i høj grad med Furesø-aftalen, der fundamentalt bygger på, at de to klubber skal støtte hinanden bedst muligt fremover. Vi har flotte faciliteter begge steder og kan være stolte over, at vores fælles kommune fremover vil være én af Danmarks bedst repræsenterede kommuner på fodboldlandkortet.

Her vil vi skitsere nogle af hovedpunkterne :
  • Værløse Boldklub får adgang til og indblik i talentudvikling og træningsmetoder for ungdommen i FCN, både via besøg i Farum og via gæstetræning af FC Nordsjællands toptrænere på udvalgte dage her i Værløse, ligesom Superligaspillere fra FCN efter aftale kan stille op på enkelte dage som gæstetrænere til inspiration for Værløse-ungdommen. Alle VB-medlemmer under 17 år får gratis adgang til alle FC Nordsjællands SAS-ligakampe i Farum Park, og Værløse-hold kan få lejlighed til at spille forkampe.
  • Værløse forpligter sig til at være med til at promovere FC Nordsjællands kampe og FCN som Furesø kommunes repræsentant på allerhøjeste niveau i dansk fodbold.
  • FCN og VB vil aktivt arbejde sammen på, at der fortsat spilles topfodbold i begge ender af den nye kommune, og derfor vil vi bistå hinanden i videst muligt omfang. Også VB's Erhvervsklub vil indgå et tættere samarbejde med den tilsvarende i FC Nordsjælland med henblik på nære relationer og mere handelssamkvem til glæde for hele den kommende kommune.
  • Sportsligt vil de to klubber bakke hinanden bedst muligt op, og det vil vi som rosinen i pølseenden af denne Furesø-aftale markere med en årlig kamp her på Værløse stadion, hvor FC Nordsjælland og Værløse Boldklub, begge i stærkeste opstilling, dyster om FURESØ-MESTERSKABET. Den første kamp er fastsat til onsdag 17. maj kl. 19 og skal garneres på festligste facon med forkamp mellem de to klubbers yngste spillere og showkamp mellem de to kommuners politikere. Samt en hel masse andet, og alt overskud fra det årlige arrangement går til Værløse Boldklub.
Det var de indledende ord omkring Furesø-aftalen fra mig, og inden I får lejlighed til at stille spørgsmål, vil administrerende direktør i FC Nordsjælland Tage Nielsen knytte kommentarer til aftalen. Og det samme vil de to borgmestre og trænere.    Læs videre her ..

Den 14. oktober 2005 var der en notits i Tipsbladet om aftalen. Læs videre her ..
Her kan du evt. få meddelelser fra formanden, idet vi pt. eksperimenter med en mulighed for at sende indlæg direkte til hjemmesiden.
Se nærmere her ..
fødselsdagsreception
Søren Jensen fyldte runde 50 år den 14. maj 2004 - og der blev afholdt en reception om eftermiddagen - hvilket var modigt, eftersom der fandt et bryllup sted i byen på samme tidspunkt. Her følger billeder og videoklip fra dagen, idet fødselaren indvilligede i at besvare nogle gamle spørgsmål om fodbold.

Lige nu kan de se de originale billeder på et privat billedgalleri ..


ajourført: 10. april 2006