Nyheder
nytKalender . Begivenheder . Presseklip . Tidl. nyt . Arkiv / 20.10©2004 web-redaktion
superstjerne "Ritt Bjerregaard er F.C. Barcelona, og de andre er på niveau med et dansk seriefodboldhold". Så kontant lyder bedømmelsen af kandidaterne til overborgmester-posten fra kommunikationsekspert Henrik Byager i Urban, tirsdag 28. september. Henrik Byager mener, at Ritt Bjerregaard er den absolutte superstjerne i feltet af kandidater, og der er flere rosende toner i hans bedømmelse:
"En tidligere EU-kommissær som Ritt Bjerregaard ville have tyngde til at åbne et nyt landskab af muligheder for at promovere byen internationelt. Og København trænger virkeligt til et løft på dette område (...)., påpeger Henrik Byager.
Væddemål
Der kan væddes om alt mellem himmel og jord - også på den kommende overborgmester i København. På web-stedet: http://bet24.com findes følgende væddemål:

Opinion
Gratisavisen Urban kan tirsdag 21. september fortælle, at Valby-kredsen mandag 20. september besluttede at bakke op om Ritt Bjerregaard som overborgmesterkandidat for Socialdemokraterne i København. Dermed får Ritt Bjerregaard nu opbakning af 10 af Københavns 16 kredse. Kredskassereren i Valby, Kresten Larsen, fortæller, at der var bred opbakning fra en stort set enig bestyrelse til Ritt Bjerregaards kandidatur.
Opinion
Politiken kan 25. august 2004 fortælle om den store opbakning til Ritt Bjerregaard på baggrund af en meningsmåling, som analyseinstituttet Catinét Research har lavet for tv-programmet Jersild på DR2 efter at have spurgt 698 københavnere.  I undersøgelsen siger 38,7 pct. af københavnerne, at de vil stemme på Ritt Bjerregaard, hvis hun er spidskandidat til overborgmester-valget. Samme undersøgelse fortæller, at opbakningen til Venstres overborgmester-kandidat Søren Pind er på 20,6 pct.
overborgmesterkandidat
i København
Hun er født på Vesterbro, har haft et hus i Kartoffelrækkerne i mange år og har haft sin gang på Slotsholmen – nærmere bestemt Christiansborg – gennem flere årtier. Det er derfor en københavner med stort K, der nu har meldt sig på banen som mulig kandidat for Socialdemokratiet til overborgmester-posten i København. Læs mere ..