01-NisP-2.jpg (7507 bytes) Sange skal der til. Og lige som film skal ses i biografen, så skal sange synges af 800 delegerede i en stor sal til akkompagnement af en pianør som Nis P. Jørgensen.

Men - også indledningen med Maria Koppel var medlevende. Jeg kan ikke lade være med at foreslå, at Socialdemokratiet fremover inviterer de fremmeste danske kunstnere til at lægge et passende niveau - og ved samme lejlighed før man indgå aftaler med disse, så deres præstationer kan sendes direkte via netshow og real video til de ca. 60.000 medlemmer, som ikke kan deltage på kongressen.

Alternativt kunne man for mindre end 4.000 kr. få en professionel lydtekniker til at optage afsyngningen og så producere en CD-Audio, som medlemmerne kunne få som et plaster på såret over ikke at være med. Samt en CD-ROM med klip og billeder fra selve kongressens forskellige stemninger.

Og - som Poul Øland sagde på et tidspunkt - "vi kan selv", da kongressen endelig kom i omdrejninger med 'kringsatt av fiender' - lidet anende, at nogle måneder senere blev partiledelsen omringet af fjender efter et sent finanslovsforlig.

©2002 Hans Jørn Storgaard Andersen - Sidst ændret: 9. august 2002