socdem . image: medieserver

andet | analyser | ballerupkredsen | helle degn | kursus | omsider | temakongres98

LogoSocDem.gif (918 bytes)

Dette websted har en historie - og den går helt tilbage til 1998. Men .. nu og her er stedet genopstået af forskellige grunde, så derfor denne advarsel - !!
   Den må og skal betragtes som et arkiv, der hviler i sig selv. Der indgår altså ikke nye oplysninger om Socialdemokratiet i Værløse eller BallerupKredsen eller Helle Degn eller andet. Visse lænker vil dog blive fornyet, så man kan anvende den som et moderne arkiv.
   Formålet? At vise historien som den forløb .. og at støbe kugler til en ny historie ;-) Idet der teknisk skal tilføjes, at webstedet ikke altid er 'online' - men kun, når min hjemmePC er kørende og forbundet til Internet via en ADSL-linie.

venlig hilsen og god fornøjelse/Hans Jørn
 - klik evt. på OmSider - og få flere oplysninger om baggrund mv.

Socialdemokratiet i Værløse begyndte hos Image.Scandinavia med sit første Websted - nu er den overført til: http://www.socdem.dk/vaerloese - hvor der vist ikke er sket særlig meget siden jan. 2000.

Andre dele herfra er overført til Ballerup-kredsen (Folketingsvalg'98) og BallerupBy (1.maj 98) - hvor aktiviteten på webstederne også er behersket af ro og idyl.

Helle Degn havde tilsvarende nogle sider på den oprindelige Værløse-web, og disse er ligeledes overført til en ny Web, som har adressen: http://www.socdem.dk/helle-degn [siden 1. sep. 2001 dog: www.helledegn.dk ]

Desuden er der blevet oprettet et mediearkiv for BallerupKredsens lokale Webmagere. Læs/se mere her .. Her er bl.a. billeder fra Helle Degn's 25-års jubilæumsreception den 27 oktober 1998 på Christiansborg. Læs/se videre her.. (findes også i en CD-ROM udgave)

TemaKongres'98 er beskrevet udførligt, idet jeg fik lov til at fotografere dele af kongressen, og det kom der - efter min ringe mening - nogle fine videoklip ud af. Klik her .. (findes også i en CD-ROM udgave)

Som noget nyt vil der være test af nye medier, f.eks. Microsoft Netshow. Læs/se mere her ..

Så er der oprettet en kursusWeb, der indeholder beskrivelser af især www.socdem.dk samt FrontPage98-muligheder i forbindelse med denne. Læs videre her..

Endelig er der som et forsøg lavet en opslagstavle for en aktuel debat om Finanslovforlig'99 - herunder især efterlønsdebatten og de heraf afledte diskussioner om tillid/mangel på samme til partiet ledelse. Især et stort debatoplæg fra Fyns Amt / Elise Pedersen bør nævnes. Læs videre her ..

FPCreated.gif (9674 bytes)Situationen omkring FrontPage98-extensions på denne server er afklaret - og vi er straks i gang med nye spændende forsøg!

Blyant Debat
Håndtryk Gæstebog
Mål Find

besøgende siden 1 sep 2001
(1389 besøgende fra 1 mar 98 til 20 okt 98)

sidst ajourført: 30.12.2005