vbold. logo

billedeSenior1

Dette er ikke en officiel side for Værløse Boldklub - den gjaldt indtil 28. juni 2006, hvor web-master trak sig. Ikke med glæde - men fordi bestyrelsen ikke ønskede min medvirken uvist af hvilken grund.
fr. navn
fidusen
Kampe
Spillere
Trænere
Noter
Debat
Arkiv
Kontakt
Lænker

14.juli©2006
web-redaktion


hjemmesiden senior1.dk

er blevet nedlagt som selvstændig enhed i juni 2006, hvor jeg nedlagde arbejdet som web-master i protest over den elendige behandling, jeg fik af bestyrelsen. Uden at fortælle mig noget som helst var de i fuld gang med at organisere deres egen hjemmeside, og jeg kunne allernådigst få lov til at 'lænke' til den.

Det svarer nogenlunde til, at en cheftræner under en kamp skal spørge formanden, hvem der skal skiftes ud, hvordan skal der skal spilles osv.  Det 'system' vil jeg ikke være med til - jeg går ind for uddelegering under ansvar. Enhver der kender mig ved, at jeg arbejder med åbne og frie programmer, herunder Linux, Apache, MySql, Php mv. ('open source' ) - og jeg vil ikke 'omskoles' til lukkede Microsoft-produkter.

Desuden handler det om manglende åbenhed og tillid. Jeg kom med et udkast til en ændring af hjemmesiden, men hørte aldrig et ord, blev ikke inviteret til bare en bette møde, næh - bestyrelsen havde truffet sin egen beslutning uden at nedværdige sig til at fortælle mig om det. Den form for lederstil bryder jeg mig ikke om at arbejde under - hertil kommer måske det allervigtigste: uafhængighed af bestyrelsen, så der bliver plads til ikke blot ros, men også kritik. Forestil dig et klubblad, som bestyrelsen bestemmer suverænt over: hvilke indlæg der skal med, hvor formandes spalte skal placeres, hvem der ikke må komme til orde osv., osv.

Senior1 2000-2006 er dog ikke slettet - jeg har arkiveret den på min egen hjemmeserver som : http://hansjørn.dk/senior1
NB! Det er ikke sikkert, at din 'browser' kan lide mit 'ø', i så fald skal du bruge denne adresse: http://xn--hansjrn-u1a.dk/senior1

Det er ikke det samme som at lave nye og levende reportager fra senior1-kampene og fortælle solstrålehistorier - men det er bedre end ingenting. For minderne kan man ikke tage fra os ...

/ tidl. web-master for vbold Hans Jørn

nye tider

Førsteholdets nedrykning fra 2.division øst er i al sandhed et udtryk for nye tider - noget mange af os ikke har prøvet før.

Så der er god tid til at tænke over tingene og starte med "friske næser".

Det gælder også en hjemmeside for holdet, som udmærker sig ved, at intet bliver smidt væk. For i dårlige tider er det godt at mindes gode tider - så derfor er alt bevaret.

Siden her er pt. inaktiv og henviser ikke til spillere, trænere, ledere - idet bestyrelsen pt. ikke har styr på noget som helst.

Men gå ind i arkivet - så vil du finde mange spændende ting:
2005-2 / 2006-1 : sidste sæson i 2. division øst med en fatal næstsidsteplads og en nedrykning til følge
2004-2 / 2005-1 : første sæson i 2.division, der endte med en sidsteplads, dog uden nedrykning til følge

Eller hvad med at gå en tur på sidespringet, dvs. klubbens wikimedia-sider, hvor alt kan ske? Her kan DU været med til at beskrive tingene, som de sker - og det er vigtigt, for man glemmer så hurtigt.

DanmarksSerien

starter den 4. august 2006 - vi mangler pt. kampprogram, som DBU publicerer i uge 28. Men .. vi er i pulje 1, hvilket vil sige Sjælland med en enkelt afstikker eller to til Lolland/Falster.

FuresøCup

Denne turnering finder sted sidst i juli og er arrangeret af Christian Schütter.

SmåNoter

her er der afsat plads til de små noter - skriv til web-redaktionen herom, hvis du vil noget ...

Divisionsforeningen

logo
Nyt på bold.dk ..
Valid HTML 4.01!
Holder kloden ren

/