Side 9

KUBEN og Værløse kommunes grådighed kender ingen grænser.

ÅstedetPå vores snedækkede grund i januar, fik Kuben afsat nogle skelpæle. Ved et spørgsmål vedrørende dette til Værløse kommune, fik vi at vide at det var for at markere vejbredden på 10 m.

Det var i modstrid med vores originale matrikel kort fra 1912 og dokumenterede kort fra 1980, hvor vejbredden var på 7,53 ligeså vi fik oplyst af kommunen at skellet  i 1997 var ca. 1 m. fra asfaltkanten.

Kommunen kunne ikke dokumentere sin påstand.

I august konstaterede vi at HOME havde solgt nogle driftsbygninger opført i skel, som rækkehuse med en forhave som ikke eksisterer. Vi henvendte os til HOME, som fortalte at vi skulle have fået en klækkelig sum penge, for den jord, som de havde taget på vores grund til de private haver. Det var ren løgn!

Vi bad KUBEN om et møde og de udtrykte et ønske om 3 m. bredde af vores jord til de private haver. Vi nægtede at opfylde deres ønsker,  men blev fortalt at Værløse kommune allerede havde givet dem lov til det… og det var ikke til at ændre…

Vi forlangte et møde med Værløse kommune og over for os og vores advokat, indrømmede kommunen: at de havde misbrugt vejloven og anvendt magtfordrejning og korruption med en synlig tilfredshed. Kommunen foreslog 10,. pr m2 for den jord, som allerede var solgt på den anden side for 3.175,-

Kommunen foreslog at vi skulle henvende os til KUBEN. for det kunne være at de var mere gavmild. Vores henvendelse til KUBEN resulterede i en anelse højere tilbud end kommunens, men stadigvæk ude af proportion med virkeligheden og de almene regler.  

Det er den fremtidige anvendelse af jorden der sætter prisen.

Skulle vi acceptere denne handel, ville vi også acceptere kommunens og KUBENs magtmisbrug.

På det andet møde med Kommunen den 20. sept. ville de stadigvæk ikke anerkende vores originale udstykningskort fra 1912 og senere matrikelkort fra 1980, og de har haft siden januar til at fremskaffe dokumentation for skelpælenes placering. Vejen har været uændret siden 1912.

På mødet truede Borgmester Jesper Bach os med ekspropriation, hvis vi ikke makkede ret.  Borgmesteren blev omgående irettesat af vores advokat. Vi fremlagde også et forslag til et mageskifte.

Først midt i oktober og efter at lokalplanen er vedtaget fremkommer landinspektør firmaet vedtaget, fremkommer landinspektør firmaet med dokumentation for skelpælenes placering… 9 måneder efter de blev sat på vores grund...

En bestemmelse fra 1931. Med det samme sendte Værløse Kommune er ekspropriations meddelelse for den jord som de har givet til KUBEN.

ÅstedetEkspropriationen beviser her at formålet er til private haver og ikke til en udvidelse af  en allerede 10 m. bred eksisterende vej med rabatter.
 
Den private ejendomsret er krænket.

Vi ser frem til hvad domstolene vil sige til dette diktatoriske overgreb mod os.

Vores matrikel nr. er aldrig blevet nævnt i Lokalplan 72 og vi burde derfor ikke være berørt af den.

Men Værløse kommune og KUBEN skjuler flere ting. For eksempel den forurening der er på Nordlejren/Laanshøj i afsnit A  og F hvor Miljøstyrelsens grænseværdierne er overskredet for Bly og Cadmium. Tjærestoffer Benz(a)pyren er ligeledes overskredet.

Området er erklæret uegnet til boliger, institutioner, legepladser og rekreative formål af Kbh. Amt.

Derfor må vi konstatere at kommunens oplysningspligt, åbenhed, borgerindragelse og demokrati er det rene bluff i kommunen. I forholdet til KUBEN er Værløse kommune ’stik i rend dreng’ for dem... det er jo KUBEN som bestemmer.

Anstændighed, moral, ejendomsret, love og regler eksisterer tilsyneladende ikke for dem da de opfører sig  mafia agtigt og diktatorisk.

For ikke at flytte en forfaldende driftbygning opført i skel, ind på egen grund, flytter man bare skelpælen over på naboens grund,  yderligere 3 m. langs vejen uden at ville betale fuld pris og uden at henvende sig først.

Kommunens umoralske argument for ekspropriation er også at det er 150 m fra vores beboelse og derfor ikke har betydning for os… Det svarer til at man gerne må stjæle fra en forretning, hvis  bare varerne er udstillet langt fra kasseapparatet…

Værløse kommune og KUBENs grådighed gør at vi tvinges til at hyre en advokat for at forsvare vores ejendomsret mod denne korruption.

Suzanne og Thomas Hansen.
Lejrvej 2
3500 Kirke Værløse

15. november©2006 web-redaktionen