hansjorn.dk/familier/hansjorn/sport

http://www.vbold.dk

Sport har fået en genoplivning i mit liv i efteråret'98 - som følge af et afbud fra træneren på microput'91 Henrik. Ved et tilfælde kom jeg til at sige, at jeg da godt kunne være træner eller rettere 'manager' evt. sammen med Flemming, der så kunne tage sig af det sportslige.

Det ene ord tog det andet, så Lars Sørensen U3-leder fra Værløse Boldklub ringede til mig og indbød mig til et møde sammen med ungdomstræner Frank Nielsen og de to juniortrænere Rasmus og Kenneth.


Kenneth og Rasmus

Siden da er det gået slag i slag. Både med det sportslige, men sandelig også med det adminstrative, idet der er blevet taget nogle billeder og videooptagelser af de unge mennesker - samtidig med at forældrene ikke har noget imod, at deres børn bliver udstillet på WWW.

Det kolliderede med det politiske, idet jeg var på kongres om søndagen, så Jonstrup så jeg ikke ved dagslys - og om tirsdagen nåede jeg blot at køre juniortræner Rasmus til Hvidovre, hvoefter jeg tog Nikolas med hjem som babysitter, idet Anettet skulle til skolemøde, og jeg var tilsagt til et møde i BallerupKredsen (hvor vi fandt på noget nyt, nemlig WebSangere!).


Flemming (tv) er den nye træner og Kenneth (th)
fortsætter sit fine arbejde som assistenttræner.

Men det har være endog meget spændende at være med - og jeg har nu den største respekt for de frivillige ledere i idrætsforeninger, der gør livet dejligere for vore unge mennesker, hvoraf Mathias jo blot er én.


Mathias