Maj 2003: Nik & Jay

At en gammel dreng som jeg kan falde for Nik & jay, tja - det skyldes ikke blot, at jeg har børn i dén alder. Men at deres musik ganske enkelt ER fornyende. Så da de gæstede Værløsehallerne den 9. maj fik jeg lavet video og herfra still-billeder, som jeg har puttet på Værløse Boldklubs hjemmeside (da det var VB, der stod bag arrangement).

Alice Monnerup. 1997

Maj 2003: Alice Monnerup

Utroligt så beskedent et menneske man kan møde, der har så smukke billeder i sin lejlighed og i sit kælderatelier. Se også her fra hendes to udstillinger i 1997 Tavse Vidner og 2003 i Galleri Projekt på Vesterbro. Klik her ..

Maj 2003: Roskilde Amfie-teater

Danseorkestret: Step N Stones spillede så det var en lyst i et stormende regnvejr - og det kom der disse gode klip ud af ..

Vor Frelsers KirkeTirsdagskoncerter - med bl.a. Carl Nielsens samlede orgelværker (!) Der foregår noget hele tiden i den smukke kirke med det gamle orgel og de fine musikere.

Februar 2003: Vor Frelsers Kirke

Der er kun én Vor Frelsers Kirke - nemlig på Christianshavn

http://www.vorfrelserskirke.dk

Inge Eriksen: Himmelsneen i min gård

Hør et forrygende digt om kobjælden, der kun vokser på Sjællands Odde

Beier-chokoladePeter Beier lavede oprindelig chokolade for Magasin du Nord, men er nu begyndt for sig selv i Stenløse - og det er der kommet noget godt ud af.

24. dec. 2002 - Julegave fra Jannie og Nikolas:

Peter Beier Chokolader. Kvalitet frem for alt ...

Se selv efter på:

www.peterbeierchokolade.dk

Restaurant SolsikkenRestaurant "Solsikken"
Yellow Submarine, Liselejevej 48
3360 Liseleje
tlf. 4774 2720

12. aug. 2002 - Vi havde været ude at bade i Tisvildeleje (som sædvanlig), men denne gang kørte vi længere hjemmefra for at finde en god og børnevenlig restaurant - og det fandt vi efter nogle forsøg i:

Farum Hovedgade 46 - mener jeg - havde en hurtig og god betjening og en særdeles rimelig pris: 300 kr. for udskiftning af koblingen samt justering af maskinen i al almindelighed.

6. aug. 2002 - Reparation af græsslåmaskine: Ginge Park 461 - som havde fået ødelagt koblingen.

Navn og adresse fandt vi telefonbogen, men .. det tog sig tid og ham  her, ja han fortjener 5 stjerne for sin venlighed.

25.1©2006 Hans Jørn Storgaard Andersen